Pohjakuva

Huhta 9a

Huhtasuo-Kangasrinne, 40340 Jyväskylä

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
671 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Jyväskylään, Huhtasuon Kangasrinteelle valmistuu syksyllä 2021 M2-Kotien 7-kerroksinen kerrostalo. Osoitteeseen Huhta 9 rakennettavaan a-taloon taloon tulee 52 erikokoista asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 31,5 m² yksiöistä 79 m² neljän huoneen perheasuntoihin.

Kangasrinne on uusi ja monimuotoinen asuinalue. Aiemmin historiallisena Kangasvuoren sairaalana toimineelle alueelle valmistuu viihtyisä ja monimuotoinen asuinympäristö. Kangasrinne tarjoaa luonnonläheistä asumista metsän vieressä ja Jyväskylän keskustan palveluiden tuntumassa.

Kangasrinteen lähiympäristössä on erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Liikuntapaikat, kuten Huhtasuon liikuntapuisto sekä Kangaslammen uimaranta sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Liikuntapuistoista lähtevät laajat latu- ja pururataverkostot. Kangaslammen toimintapuiston läheisyydessä sijaitsee myös Suomen ensimmäinen parkour-alue. Alue on vapaasti kaikkien käytettävissä ja sen yhteydessä on myös monipuolinen toimintaleikkipuisto.

Kangasrinteeltä on lyhyt matka Huhtasuon palveluihin. Alueelta löytyvät muun muassa kirjasto, terveysasema, päiväkoti ja vuonna 2015 valmistunut yhtenäiskoulu. Keski-Suomen suurin kauppakeskus, Kauppakeskus Seppä, sijaitsee alle kahden kilometrin päässä.

Kangasrinne sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Matkaa Jyväskylän keskustaan on vajaa 5 kilometriä. Matka taittuu kätevästi esimerkiksi bussilla, jonka pysäkki on läheisellä Kangasvuorentiellä.

Huhta 9a:n kaikki huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Jokaisessa huoneistossa on lasitettu parveke, astianpesukone, keraaminen liesi, sälekaihtimet ja laminaattilattia. Asumismukavuutta lisää myös vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoon kuuluu myös erillinen irtainvarasto.

Asukkaiden käytössä on kerhohuone, talopesula ja kuivaushuone. Lämpötolpallisia autopaikkoja on 24.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton, tupakointi on kielletty kiinteistön sisätiloissa, sekä parvekkeilla.

Talon tiedot

Sijainti
Huhta 9a, Huhtasuo-Kangasrinne, 40340 Jyväskylä
Asuntojen lukumäärä
52
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Jyväskylä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 41000 € group 50000 € groups 67000 € 4x person 77000 € 5x person 87000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Jyväskylä

Aarontie 7

40500 Jyväskylä

40 m², 2H+KT , 1. krs 569 €/kk

Huhta 9a

40340 Jyväskylä

46,5 m², 2H+KT , 2. krs 665 €/kk

Huhta 9a

40340 Jyväskylä

46,5 m², 2H+KT , 5. krs 685 €/kk