Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Kapulantie 5

Paavola, 05880 Hyvinkää

Remontoitu
Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
39 m²
Vuokra
565 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Kohteen tiedot

Hyvinkään Paavolan alueella sijaitseva viihtyisä pienkerrostalo Kapulantie 5 on valmistunut vuonna 1993 ja remontoitu Koti kuntoon -remontin myötä uudenveroiseksi 2022. Koti kuntoon-remontissa asunnot saivat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneet laatoitettiin ja lattiat saivat uuden raikkaan ulkonäön laminaatin myötä. Kohteessa on kolme kaksikerroksista pienkerrostaloa, joissa on yhteensä 24 asuntoa.

Vuokraan sisältyy pesutuvan ja kerhohuoneen käyttö. Varastotilaa löytyy runsaasti: asukkailla on käytössään oma irtaimistovarasto, yhteiskäytössä oleva lämmin ulkovarasto, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunomaan pääsee talosaunaan. Oman saunavuoron voi varata huoltoyhtiön kautta.

Paavola asuinalueena

Hyvinkään pohjoisosassa sijaitseva Paavola on viihtyisä ja monipuolinen asuinalue vain muutaman kilometrin päässä Hyvinkään keskustasata. Kapulantien asuntomme sijaitsevat rauhallisen päättyvän tien päässä.

Paavolassa asut lähellä luontoa, sillä vierestä löytyy Sveitsin luonnonpuisto luontopolkuineen. Paavolan lähiympäristö on aktiiviharrastajan unelma ja lähistöltä löytyy harrastusmahdollisuuksia joka lähtöön. Sveitsin hiihtokeskukseen ajaa viidessä minuutissa ja Hyvinkään Golfiin on vain muutaman minuutin matka. Mikäli painojen nostelu on mieleen, on kävelymatkan päässä Crossfit Verstas. Lähellä sijaitsevan Hotel Sveitsin yhteydessä toimivasta viihdekeskuksesta löytyy lisäksi elokuvateatteri, aktiviteettipuisto, liikuntakeskus, uimala ja muita hyvinvointialan palveluita.

Alueella palvelee oma lähikauppa ja keskustan isommat kaupat ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Hyvinkään keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Willassa on yli 100 liikettä ja ravintolaa. Hyvinkäältä on helppo liikkua joka suuntaan: rautatieasemalta voi hypätä junaan, joka on alle tunnissa Helsingin keskustassa.

Kapulantie 5:n asunnot

Asuntoja on 24. Ne ovat kooltaan 39–74 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Erityisesti kesäaikaan iloa tuovat myös huoneistoihin kuuluvat huoneistopihat/parvekkeet.

Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys ja talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Kohteessa on varallisuusrajat. Tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa sekä kiinteistön piha-alueella.

Talon tiedot

Sijainti
Kapulantie 5, Paavola, 05880 Hyvinkää
Asuntojen lukumäärä
24
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot lämmin ulkovarasto
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Hyvinkää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Hyvinkää