Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Tienhaarankuja 8

Mustamännistö, 05820 Hyvinkää

Asuntoja
18 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1953
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1953
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Tienhaarankuja 8 sijaitsee Hyvinkään Mustamännistön alueella. Mustamännistössä voit aistia historian havinaa. Tienhaarankujan talot ovat pääasiassa ajalleen tyypillisiä 40–50 -luvuilla alunperin VR:n henkilökunnalle rakennettuja taloja, jotka on kunnostettu alkuperää arvostaen syksyllä 2019. Talojen pihoilla kasvaa vanhoja mäntyjä, joista alueen nimikin juontuu. Alueelta löytyy Hämeenkadun peruskoulu ja Kaupunkisillan päiväkoti sekä K-market lähikauppa, keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä.

Asuntoihin on loppuvuodesta 2019 tehty kattavat Koti kuntoon -remontit, jonka yhteydessä asunnot on kunnostettu pintamateriaaleiltaan uutta vastaaviksi, laadukkain materiaalein. Remontoiduista keittiöistä löytyvät vakiovarusteena keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Seinät ja katot on maalattu vaaleilla sävyillä ja lattioihin on asennettu uudet vinyylilankkulattiat.

Kolmessa eri kerroksessa sijaitsevat asunnot ovat upeita perhe -ja sinkkuasuntoja. Kellarikerroksesta löytyvät talon yhteiset tilat, joita ovat sauna, pyöräkellari, lämpimät irtainvarastot sekä pesutupa, joka on ilmainen asukkaille. Lisää säilytystilaa löytyy vintiltä. Asunnot ja talon yhteiset tilat ovat savuttomia.

Elisan 50 Mbit/s -laajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Tervetuloa Hyvinkäälle!

Talon tiedot

Sijainti
Tienhaarankuja 8, Mustamännistö, 05820 Hyvinkää
Asuntojen lukumäärä
18
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Lassila & Tikanoja Oyj / Uusimaa
  • 010 636 5000
  • Niinistönkatu 14, 05800 Hyvinkää

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Hyvinkää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta