Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva

Veteraanikatu 4

Intiö, 90130 Oulu

Tyyppi
2H+KT+S
Pinta-ala
47,5 m²
Vuokra
740 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Intiö sijaitsee Oulun vanhalla kasarmialueella, johon vanhat puukasarmit tuovat oman idyllisen lisänsä. Oulujoen läheisyys ja Ainolan puisto mahdollistavat ulkoilun kauniissa maisemissa. Liikuntaa pääsee harrastamaan myös läheisessä Raksilan urheilukeskuksessa. Oulun keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin päässä.

Veteraanikatu 4:ään kuuluu kolme hissillistä kolmikerroksista taloa. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Huoneistot soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Yhteistiloina ovat muun muassa pesutupa kuivaushuoneineen sekä kerhohuone, josta löytyy kuntolaitteita.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Vuokraan sisältyy vesi, lämmitys ja 50M-internetyhteysTarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella.

Talon tiedot

Sijainti
Veteraanikatu 4, Intiö, 90130 Oulu
Asuntojen lukumäärä
52
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Oulu

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 30000 € group 45000 € groups 60000 € 4x person 70000 € 5x person 80000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Oulu

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.