Veteraanikatu 4

Intiö, 90130 Oulu

Pinta-ala
53 m²
Tyyppi
2H+TPK+S
Vuokra
769.82 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
2

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna.

Sijainti

Kohteen tiedot

Intiö sijaitsee Oulun vanhalla kasarmialueella, johon vanhat puukasarmit tuovat oman idyllisen lisänsä. Oulujoen läheisyys ja Ainolan puisto mahdollistavat ulkoilun kauniissa maisemissa. Liikuntaa pääsee harrastamaan myös läheisessä Raksilan urheilukeskuksessa. Oulun keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin päässä.

Veteraanikatu 4:ään kuuluu kolme hissillistä kolmikerroksista taloa. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Huoneistot soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Yhteistiloina ovat muun muassa pesutupa kuivaushuoneineen sekä kerhohuone, josta löytyy kuntolaitteita.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammi laminaatti ja valkoiseksi maalatut seinät. Keittiön varusteena on perinteinen liesi, jääpakastinkaappi ja kalusteissa on tilavaraus 60 cm astianpesukoneelle. Kylpyhuoneesta löytyy tilavaraus- ja liitännät pesutornille. Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Reilunkokoinen parveke. Vuokraan sisältyy vesi, lämmitys ja 10M-internetyhteys. Autopaikka (lämpötolppa) on mahdollista vuokrata 12 €/kkHuomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Veteraanikatu 4, Intiö, 90130 Oulu
Asuntojen lukumäärä
53
Energialuokka
B2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kuntosali
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula