Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Pöytäalhontie 74

Pöytäalho, 04430 Järvenpää

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
697 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Pöytäalhontie 74:n 26 asunnosta koostuva 5-kerroksinen talo on valmistunut vuonna 1999. Kohteessa on erikokoisia yksiöitä ja kaksioita: yksiöt ovat avarapohjaisia pikkukoteja ja kaksioissa persoonalliset pohjaratkaisut tuovat lisätilan tuntua. Kaikissa kodeissa on oma parveke tummennetulla lasikaiteella (pohjakerroksen asunnoissa terassit ja asuntopihat). Kohteen viereen levittäytyy viehättävä pientaloalue. Lähikauppa on vieressä, supermarketit ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja keskustan kävelykadulle alle 1 km.

Järvenpää on Helsingin metropolialueeseen kuuluva, kasvava ja tiheästi asutettu puistomainen kaupunki. Asukkaita Järvenpäässä on noin 42 000. Alueella on valloittavia virkistysalueita mm. Vanhankylänniemi ja Järvenpään rantapuisto. Järvenpää on tunnettu laajasta kulttuuritarjonnastaan, siellä järjestetään vuosittain mm. suosittuja musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Pöytäalho on heti Järvenpään juna-aseman itäpuolelle levittäytyvä kaupunginosa. Pöytäalhon kaupunginosassa sijaitsevat mm. Järvenpään taidemuseo, Järvenpää-talo, kaupungintalo ja kirjasto.

Vesimaksu 23 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Pöytäalhontie 74, Pöytäalho, 04430 Järvenpää
Asuntojen lukumäärä
26
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Järvenpää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Järvenpää