Pohjakuva

Pöytäalhontie 74

Pöytäalho, 04430 Järvenpää

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
43,5 m²
Vuokra
665 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.10.2023
Kerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Pöytäalhontie 74 talon asunnot ovat nuorisoasuntoja. Asukkaaksi voidaan valita 18–29-vuotiaita hakijoita. Asua saa 35-vuotiaaksi asti.

26 asunnosta koostuva 5-kerroksinen talo on valmistunut vuonna 1999. Kohteessa on erikokoisia yksiöitä ja kaksioita: yksiöt ovat avarapohjaisia pikkukoteja ja kaksioiden persoonalliset pohjaratkaisut tuovat lisätilan tuntua. Kaikissa kodeissa on oma parveke tummennetulla lasikaiteella. Katutason asunnoissa on terassit ja asuntopihat.

Talo sijaitsee viehättävän pientaloalueen kyljessä. Lähikauppa on vieressä, supermarketit ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja keskustan kävelykadulle alle 1 km.

Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot. Muita yhteistiloja ovat talosauna ja asukastila, jossa voi järjestää tilaisuuksia niin omiin tarpeisiin kuin yhdessä naapureiden kanssa. Lisäksi talossa on kuivaushuone, jossa on pyykinpesukone asukkaiden käytössä. Pyörävarasto on erillisessä piharakennuksessa, jossa myös jätehuone.

Lemmikit ovat tervetulleita. Taloon on varallisuusrajat.

Pöytäalho asuinalueena

Järvenpään Pöytäalho on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee Järvenpään kaupungin eteläosassa. Se on suosittu asuinalue erityisesti luonnonläheisyytensä vuoksi, mikä tekee siitä houkuttelevan etenkin niille, jotka arvostavat hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Huolimatta rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta, sen sijainti tarjoaa silti hyvät liikenneyhteydet.

Järvenpään keskusta ja juna-asema ovat lyhyen matkan päässä, ja junayhteydet Helsinkiin ja muihin lähikaupunkeihin ovat erinomaiset. Lisäksi Pöytäalhon lähistöltä löytyvät päiväkoti ja koulut, jotka palvelevat lapsiperheiden tarpeita unohtamatta alueella olevaa koirapuistoa koiranomistajille.

Pöytäalhontie 74 asunnot

Asuntoja on yhteensä 26. Ne ovat kooltaan 33,5-46 m2. Talossa on nuorille aikuisille sopivia yksiöitä ja kaksioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin pienten perheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 23 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Talon tiedot

Sijainti
Pöytäalhontie 74, Pöytäalho, 04430 Järvenpää
Asuntojen lukumäärä
26
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Järvenpää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Järvenpää

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.