Pohjakuva
Esittelykuva

Wärtsilänkatu 10

Pajala, 04410 Järvenpää

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
29,5 m²
Vuokra
499 €/kk
Vuokravakuus
Vapautuu:
1.11.2023
Kerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on ranskalainen parveke.

Kohteen tiedot

Järvenpään Pajalaan Wärtsilänkadulle valmistui tammikuussa 2020 kaksi kolmikerroksista pienkerrostaloa. Kohde toteutetaan yhdessä Y-Säätiö-konsernin ja Diakonissalaitos Hoiva Oy:n kanssa. Kohteessa yhdistyvät kohtuuhintainen vuokra-asuminen, tuettu asuminen sekä kansalaistoiminnan keskus.

A-portaan alakerrassa sijaitsee Diakonissalaitos Hoiva Oy:n ylläpitämä kansalaistoiminnan keskus, jonka toimintaan ovat tervetulleita asukkaiden lisäksi alueen oppilaitokset, järjestöt, naapurit ja vapaaehtoiset.

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, ja kooltaan 29 m2-66 m2. Asunnoista 67 on tavallisia M2-Kotien vuokra-asuntoja ja 20 tukiasuntoa (Hoiva). Asunnot varustetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja kaikkiin huoneistoihin tulee joko ranskalainen tai perinteinen parveke.

Talosta löytyy kerhohuone, lämpimät irtainvarastot sekä sauna, joka on M2-Kotien asukkaille maksuton. Talo on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla kiinteistön piha-alueella.

M2-Kotien asunnoissa vuokraan sisältyy lämmitys, 50 Mbit/s laajakaistayhteys sekä saunavuovuoro. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk. Vesilaskujen tasaus on kaksi kertaa vuodessa.

Kohteeseen tulee autopaikkoja vuokrattavaksi, joista neljä on sähkölatauspaikkoja.

Wärtsilänkatu 10 sijaitsee Pajalan kaupunginosassa Pietolan kulmalla. Järvenpään rautatieasemalle on noin 900 metriä. Naapurissa on ammattikoulu Keuda sekä Järvenpään lukio. Alueelta löytyy liikunnan harrastajille monipuoliset palvelut mm. kuntosali, jalkapallokenttä, jäähalli ja uimahalli.

Kaikki Järvenpään keskustan palvelut ovat reilun kilometrin säteellä.

Talon tiedot

Sijainti
Wärtsilänkatu 10, Pajala, 04410 Järvenpää
Asuntojen lukumäärä
91
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Järvenpää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Järvenpää

Nuorisoasunto

Metsolantie 50

04430 Järvenpää

42 m², 1H+K , 1. krs 617 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.