14 kpl

2H+KT Mannisenrinne 14

Palokka, 40270 Palokka

Pinta-ala
48,50 m²
Vuokra
677 - 697 €
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2020
DNA:n 10 M Taloyhtiö laajakaista

Kohteen tiedot

Mannisenmäki kuuluu Palokan alueeseen, joka on yksi Jyväskylän aluekeskuksista. Yli 14 000 asukkaan Palokka on Jyväskylän vetovoimaisimpia ja nopeimmin kasvavia alueita. Alueella pääset nauttimaan järvimaisemista, ostosmahdollisuuksista Palokan kauppakeskuksessa ja hyvistä kulkuyhteyksistä. Jyväskylän keskustaan Mannisenmäeltä on noin viisi kilometriä.

rnMannisenmäen rinteeseen valmistui kesäkuussa 2020 kaksi osin nelikerroksista puukerrostaloa. Talot ovat ainutlaatuisia, ollen Suomen ensimmäiset kokonaan massiivipuurunkoiset kerrostalot.

rnAsunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 36-67,5 m2, yhteensä 48. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloissa on hissit.

rnHuoneistot on varusteltu laadukkailla ja aikaa kestävillä pintamateriaaleilla sekä huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla. Jokaisessa huoneistossa on astianpesukone, keraaminen liesi, lautaparketti ja laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. rnVesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Vuokraan sisältyy saunamaksu, pesutuvan käyttö ja DNA:n 10 Mbit/s internet-yhteys. Talot ovat savuttomia. Lemmikit ovat tervetulleita.

rnMolemmista taloista löytyy irtaimistovarastot ja lastenvaunuvarasto. B-talosta löytyy lisäksi pesutupa, kuivaushuone, sauna ja kerhotila, jotka ovat molempien talojen käytössä. Sähkötolpallisia autopaikkoja löytyy 30. Autopaikoista yksi on liikuntaesteisille ja neljä sähköautopaikkoja.

rnAsuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneille hakijoille. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Mannisenrinne 14, Palokka, 40270 Jyväskylä
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Jyväskylä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 41000 € group 50000 € groups 67000 € 4x person 77000 € 5x person 87000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.