Pohjakuva

Suuruspääntie 3

Kuokkala, 40520 Jyväskylä

Remontoitu
Tyyppi
3H+K+S
Pinta-ala
72 m²
Vuokra
836 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Hyvällä paikalla Jyväsjärven rannalla, Kuokkalan sillan tuntumassa oleva 5-kerroksinen hissillinen talo. Alueelta löytyy Kuokkalan monipuoliset lähipalvelut ja päiväkoti ja koulu.

Vierestä lähtevä Jyväsjärveä kiertävä rantaraitti tarjoaa valaistun lenkkeilyalueen ympärivuoriseen käyttöön. Vieressä sijaitsee myös Survon omenatarha. Jyväskylän keskustaan on matkaa reilu kaksi kilometriä.

Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja parveke. Kaikissa asunnoissa on tilavaraukset astian- ja pyykinpesukoneille. Talon yhteisistä tiloista löytyy kuivaushuone, kuntosali ja huoneistokohtaiset irtainvarastot ja ulkoiluvälinevarasto. Lasten leikkipaikka sijaitsee aidatulla sisäpihalla. Pihassa on lämpötolpallisia autopaikkoja ja autohallipaikkoja sekä neljä autotallia.

Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Suuruspääntie 3, Kuokkala, 40520 Jyväskylä
Asuntojen lukumäärä
27
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Jyväskylä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 41000 € group 50000 € groups 67000 € 4x person 77000 € 5x person 87000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.
Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.