Sulkakuja 3-7

Kaakkuri, 90420 Oulu

Pinta-ala
74 m²
Tyyppi
3H+K+S
Vuokra
906 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
5

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna.

Sijainti

Kohteen tiedot

Kaakkurin rauhallisella alueella on monipuolisia palveluita. Muun muassa koulut, kirjasto, terveysasema ja kaupat ovat kävelymatkan päässä. Jatkuvasti kehittyvällä alueella on myös mainiot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hyvät liikenneyhteydet ympäri Oulua ja lähin linja-autopysäkki on melkein pihapiirissä.

Sulkakuja 3-7 on kahden luhtitalon ja kahden kerrostalon kokonaisuus. Pihapiiri on viihtyisä - lapsille on hyvät leikkipaikat ja erillinen pelikenttä. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Kaikki huoneistot ovat parvekkeellisia. 

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Oleskelutilojen lattiamateriaalina laminaatti, seinissä vaaleasävyiset maalipinnat. Olohuone on tilava ja helppo sisustaa, sen voi myös helposti jakaa eri toiminnoille esim. työpisteelle. Huoneistossa on hyvin säilytystilaa sekä eteisen ja makuuhuoneen kaapistossa. Keittiö varusteena liesi, JPK. astianpesukone. Tilava kylpyhuone. Parvekenäkymä länteenrnrnKohteessa on huomioitu esteettömyys. rnrnVuokraan sisältyy DNA:n 10 Mbit/s laajakaista. rnrnMahdollisuus vuokrata autopaikka.rnrnHuomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Sulkakuja 3-7, Kaakkuri, 90420 Oulu
Asuntojen lukumäärä
52
Energialuokka
C2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula.
Piharakennus.