Sarvijaakonkatu 3

Kaleva, 33540 Tampere

Taiteilijatalo
Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
28,5 m²
Vuokra
504.56 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
1.6.2022
Kerros:
4

Talossa on hissi.

Kohteen tiedot

Tampereen Jallukka sijaitsee erinomaisella paikalla Kalevassa. Tampereen keskustan palveluihin pääset hetkessä kävellen, bussilla ja elokuun 2021 alusta alkaen ratikan kyydillä. Kalevan paikalliskeskus Risma palvelee muutaman minuutin päässä kotiovelta.

Asuntoja on yhteensä 39 ja koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöstä 58,5 neliöiseen kolmioon. Huoneistoista 22 on M2-Kotien vuokra-asuntoja. Ne ovat tarkoitettu esittävän taiteen ammattilaisille. ELMU sr omistaa talosta 17 vuokra-asuntoa, ne ovat tarkoitettu musiikkialan ammattilaisille. ELMU vastaa omistamiensa asuntojensa asukasvalinnasta ja vuokrauksesta.

Asuntojen lattiat ovat tammensävyistä laminaattia. Keittiökaapistojen ja laatikostojen ovet valkoista kalustelevyä ja työtasot laminaattia. Keittiöissä on astianpesukoneet, 4-levyiset keraamiset liedet ja kylmäkalusteina on jääkaappipakastimet. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja yhdellä seinistä on tehostelaatoitus. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Tampereen Jallukassa on asukkaiden käyttöön kolme bändihuonetta, kerho- ja saunatilat ja pesula. Talossa on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Tämän lisäksi talossa on varastotiloja, jotka on varattu bänditavaroille.

Talon pysäköintipaikat ovat viereisessä parkkihallissa, niitä on rajoitetusti. Parkkihallista löytyy myös kaksi koko korttelin yhteistä 24rentin yhteiskäyttöautoa. Alueelta on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet.

Vuokraan sisältyy DNA 10 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk, tasaus on kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen: m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Liitä hakemukseen myös CV:si, josta käy ilmi taiteenalojen ammatillisuutesi. Talossa on varallisuusrajat.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa lukuunottamatta erillistä tupakointipaikkaa, mikäli kiinteistön alueella on sellainen.

Talon tiedot

Sijainti
Sarvijaakonkatu 3, Kaleva, 33540 Tampere
Asuntojen lukumäärä
22
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 56000 € group 68000 € groups 84000 € 4x person 94000 € 5x person 104000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Tampere