Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihin Kangasalla Suoraman alueella.

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

36 m², 1H+KT
Valmistumisvuosi: 2016
Kerros: 2 Talossa on hissi Vapautuu 1.7.2023
537 €/kk

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

54,5 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2016
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapaa
745 €/kk

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

55 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2016
Kerros: 5 Talossa on hissi Vapaa
747 €/kk

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

55 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2016
Kerros: 7 Talossa on hissi Vapautuu 1.6.2023
751 €/kk

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

57 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2016
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapaa
764 €/kk

Vuokra-asunto Kangasalta

Vuokra-asunto Kangasalan alueelta on monella haussa, sillä kaupunki houkuttaa uusia asukkaita joka vuosi. Tampereen läheisyys ja rauhallinen asuinympäristö tekee Kangasalasta suositun alueen varsinkin lapsiperheille. Kangasalla löytyy monipuolisesti erilaisia asumisvaihtoehtoja aina omakotitaloista kerrostaloihin. Katso mitä Kangasala tarjoaa asukkailleen ja millainen paikka se on asua. Ja jos vuokra-asunto Kangasalta kiinnostaa, tutustu myös M2-Kotien vuonna 2016 valmistuneeseen kohteeseen Suoraman alueella.  

Upeiden harjumaisemien Kangasala

Kangasalan ehdoton valtti on sen upea luonto. Jääkauden jälkeen muodostuneet harju- ja järvimaisemat tekevät alueesta suositun kohteen, jota tullaan ihailemaan myös kauempaa. Kangasalan maisemat muodostuvat harjujen välissä sijaitsevista Vesijärven, Längelmäveden ja Roineen järvistä. Harjuille on rakennettu näköalatorneja muun muassa Harjalanharjulta, Keisarinharjulta, Kirkkoharjulta ja Vehonniemenharjulta. Kangasan kaupungin rajojen sisälle mahtuu satoja järviä ja lampia, ja kunnan pinta-alasta jopa neljännes onkin vesistöjä. Kangasala on tuttu monille Sakari Topeliuksen runosta ”Kesäpäivä Kangasalla”. Hienot luonnonmuodostelmat tarjoavat hyviä mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen kaikkina vuodenaikoina. Upea luonto on ehdottomasti yksi Kangasalan vetovoimatekijöitä. 

Kangasalla asuu noin 32 000 asukasta

Neljäsosa kaupungin pinta-alasta on vettä

Kaupungin nimen taivutus aiheuttaa monille ongelmia. Kangasala -> Kangasalla

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Kangasala

Isolukontie 5

Suorama 36220 Kangasala

Valmistumisvuosi: 2016

Kerrostalo, 56 asuntoa

Kangasala on lähellä ja helposti saavutettavissa

Muutto Kangasalaan houkuttelee monia kaupungin sijainnin takia lähellä Tamperetta. Matka-aika Tampereelta Kangasalle vaihtelee asuinalueittain, mutta nopeimmillaan pääset autolla Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa. Oma auto ei välttämättä ole tarpeen, sillä bussilinjoja on lisätty ja esimerkiksi Suoraman alueelta on lähtöjä lähes vartin välein ja matka-aika Tampereen keskustaan on noin 40 minuuttia. Kangasalan sisällä pääsee myös liikkumaan hyvin ja esimerkiksi koulumatkat ja kauppareissut hoituvat kätevästi pyörällä tai kävellenkin, sillä palvelut ovat yleensä lyhyen matkan päässä. 

Kangasalla – oksalla ylimmällä – asuminen Kangasalla

Se millaisia palveluja uusi paikkakunta tarjoaa asukkailleen mietityttää monia, jotka ovat harkitsemassa muuttoa Kangasalle. Kaupunki mainostaa itseään seuraavalla lupauksella: “Sujuvaa arkea, kasvua, tekemisen meininkiä, loistavaa palvelua ja välittämistä”. Kangasala on eteenpäinkatsova kaupunki, joka haluaa palvella asukkaitaan paremmin ja kehittää palvelujaan ja elinkeinoelämää. Lapsiperheille löytyy hyvin hoito- ja koulupaikkoja ja Kangasalan lukiossa opiskellaan nykyaikaisissa uusissa tiloissa Roine-kampuksella. Monet lukiolaiset opiskelevat lisäksi Tampereen lukioissa.  

Kangasalan keskustassa sijaitsee suurin osa palveluista, terveyskeskus, isoimmat koulut ja uimahalli. Myös muilla alueilla löytyy palveluita ja kauppoja eivätkä välimatkat ole pitkiä.  Kaupungin keskustaan on rakentunut Kulttuurikortteli, jonka muodostavat pääkirjasto, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo. Lisäksi Kulttuurikortteliin kuuluvat pääkirjaston yhteydessä toimivat nuorisotila Sentteri, Valkeakoski-opiston Kangasalan toimipisteen tiloja sekä kahvila Novellia ja Kulttuuriravintola Jalmari. Kulttuurikortteli on helposti saavutettava ja se sijaitsee kaupungin keskustassa torin laidalla.

Vaikka Kangasalla on omiakin palveluita, on Tampereelle helppo matkustaa esimerkiksi kulttuurin ja vapaa-ajan viettoon . Tampere on kuuluisa teattereistaan ja tapahtumia löytyy joka makuun. 

Kangasalan ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla. Usein ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta ja harjumaasto tarjoaa tarvittaessa kovempaakin treeniä esimerkiksi Sorolan kuntoportaissa. Muutto Kangasalaan tuo luultavasti reilun parannuksen ulkoharrastuksiin ja huomaat liikkuvasi enemmän luonnossa nauttien upeista maisemista. 

Suorama asuinalueena

M2-Kotien vuokra-asunnot Kangasalla sijaitsevat Suoraman kaupunginosassa, joka sijoittuu Kangasalantien varteen. Suoramalta on hyvät yhteydet Tampereelle, sillä keskustaan on matkaa vain 15 km ja busseja lähtee noin 20 minuutin välein. Alueen asuntokanta on monipuolistunut ja sen rakennuskanta on uudistunut viime vuosina. Lisäksi monia aiemmin rapistumaan päässeitä kerrostaloja on remontoitu.   

Vuokra-asunto Suoramalla on hyvä valinta, sillä alueen ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla. Suoramalta löydät myös liikuntahallin ja palloilu- ja luistinkenttiä. Luonnon ja liikuntapaikkojen lisäksi Suorama on asuinalueena sopiva lapsiperheille, sillä siellä on esimerkiksi päiväkoti ja alakoulu. Eikä yläkoulukaan ole kaukana. 

Suoraman puolesta puhuu myös kauppojen läheisyys. Alueelta löytyvät isot automarketit ja monia muita erikoisliikkeitä. Suoramasta ei siis välttämättä tarvitse lähteä kauemmas  asioille vaan saat hyvät palvelut kivenheiton päässä kodistasi.

Muutto Kangasalaan tarjoaa mahdollisuuksia hyvään asumiseen

Kangasala on kasvava ja kehittyvä kaupunki Pirkanmaalla ja se uudistuu Tampereen vetovoiman ansiosta. Kangasalaan muuttaa jatkuvasti uusia asukkaita, sillä se tarjoaa upeaa luontoa, rauhallisen ympäristön kasvattaa perhettä ja kohtuuhintaista asumista. Hyvät yhteydet Tampereelle ja muualle Pirkanmaalle tekevät Kangasalasta suositun asuinpaikan. Kangasala ei ole vain Tampereen esikaupunkialuetta, vaan sillä on pitkä oma historia ja kaupungin kulttuurielämä on vilkasta. Kangasala ei ole mikään uinuva taajama vaan aktiivinen ja eteenpäin katsova hyvän asumisen kaupunki.  

Tutustu nyt vapaisiin vuokra-asuntoihimme Kangasalla ja jätä asuntohakemus.  

Jätä asuntohakemus