Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Kevätkatu 1

Kilpiäinen, 15240 Lahti

Tyyppi
3H+K
Pinta-ala
76 m²
Vuokra
868 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
2

Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteessa Kevätkatu 1 sijaitsee kolme viihtyisää kolmekerroksista kerrostaloa. Talot ovat valmistuneet vuonna 1968 ja remontoitu uuden veroiksi vuonna 2023. Taloihin tehdyssä Koti kuntoon+ -remontissa asuntojen pinnat ja kodinkoneet on uusittu. Remontin yhteydessä myös kylpyhuoneet on laatoitettu ja niihin on asennettu uudet energiatehokkaat vesikalusteet.

Tarjolla on monipuolisesti palvelevat yhteistilat. Asukkaiden iloksi taloista löytyy talosauna, talopesula, kuivaushuone sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto.

Tupakointi on sallittu ainoastaan kiinteistöllä sijaitsevalla erillisellä tupakointipaikalla (grillikatos). Taloihin on varallisuusrajat.

Kilpiäinen asuinalueena

Lähellä Hollolan rajaa sijaitseva Kilpiäinen tarjoaa loistavat palvelut asumiseen. Lapsiperheille Kilpiäisestä löytyy Mukkulan peruskoulu, jossa on luokat 1.–9. sekä perheen pienemmille päiväkoti. Mukkulan ostoskeskuksesta löytyvät kaikki päivittäispalvelut, kuten mm. ruokakauppa ja apteekki. Laajemmat palvelut löytyvät Holmasta, jossa palvelee Prisma, ABC-kylmäasema ja McDonald’s.

Kilpiäisestä on hyvät liikenneyhteydet muualle Lahteen ja muihin kaupunkeihin. Alueelta on bussiyhteydet Lahden keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Matkaa Lahden keskustaan on alle viisi kilometriä.

Kilpiäinen tarjoaa lähellään upeita luontokohteita ja ulkoilumahdollisuuksia. Esimerkiksi Mukkulan alueen ulkoilureitit, järviympäristö ja ranta-alueet ovat helposti saavutettavissa. Alueella on myös leikkipuistoja ja viheralueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja ulkoiluun.

Aktiiviseen elämään Mukkulasta löytyy DiscGolfPark, kesällä pääsee mukavasti vilvoittelemaan Vesijärveen. Mukkulassa sijaitsee myös historiallinen Mukkulan Kartano.

Kevätkatu 1:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 72. Ne ovat kooltaan 34-90,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja suurempia kolmen ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Kaikissa asunnoissa, paitsi yksiöissä ja pienemmissä kaksioissa, on parvekkeet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksuennakko on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Kiinteistössä on käytössä yhteiset saunat. Saunavuoron hinta on 15 €/kk.

Talon tiedot

Sijainti
Kevätkatu 1, Kilpiäinen, 15240 Lahti
Asuntojen lukumäärä
72
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Muita vapaita kolmioita paikasta Lahti

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.