20 kpl

2H+KK Piippolanrinne 2

Keskusta, 02400 Kirkkonummi

Pinta-ala
43,50 m²
Vuokra
729 - 759 €
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2002
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Kirkkonummi on monipuolinen ja kasvava kunta Länsi-Uusimaalla. Kirkkonummelta löydät maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa, unohtamatta hyviä harrastusmahdollisuuksia.

Matkaa Helsinkiin on noin 20 km, keskustasta 30 km. Rantarata Helsingistä Turkuun kulkee kunnan keskeisten alueiden kautta. Helsinkiin junamatka on vain puolisen tuntia. Juna-asemalle matkaa on alle kaksisataa metriä. Kirkkonummi kuuluu HSL:n tariffialueeseen.

Kirkkonummella on paljon nähtävää ja koettavaa kuten arkkitehtiateljeekoti Hvitträsk. Luontoharrastajalle löytyy retkeilyreittejä ja veneilijöille palveluita.

Volsintie 14 on senioritalo, jonka asukasvalinnassa huomioimme ensisijaisesti yli 55-vuotiaat hakijat. Kohteessa toimii aktiivinen talotoimikunta, joka järjestää asukkaille monipuolista yhteistoimintaa.

Asukkailla on käytössään talopesula ja kuivaushuone pyykinkuivatukseen sekä mahdollisuus saunavuoroon talon yhteissaunassa. Ulkoiluvälineille on varattu omat varastotilat, joiden lisäksi asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtainvarastot. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet.

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat noin kahdensadan metrin päässä, myös kaupat ja keskustan terveysasema sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

´

Talon tiedot

Sijainti
Piippolanrinne 2, Keskusta, 02400 Kirkkonummi
Asuntojen lukumäärä
37
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Vapaita asuntoja 2H+KK Piippolanrinne 2