Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Puistokuja 4

Kuusankoski, 45700 Kouvola

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
51,5 m²
Vuokra
567 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
3

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Puistomaa on luonnonläheistä asuinaluetta.

Noin kilometrin etäisyydellä löytyy kirjasto, Kuusankoskitalo ja kaupalliset palvelut. Lähikauppaan on matkaa noin 300 metriä. Kauppakeskus Veturi on vajaan kuuden kilometrin etäisyydellä ja Kouvolan keskustaan on matkaa noin kahdeksan kilometriä. Lähimpään päiväkotiin on matkaa alle 600 metriä ja koulut sijaitsevat noin kilometrin etäisyydellä Kuusankosken keskustassa.

Puistokuja 4:ään kuuluu kaksi kolmekerroksista kerrostaloa, jotka on perusparannettu vuonna 1996. Taloissa on kuivaushuoneet, varastot ja kerhohuoneet. Talojen yhteiskäytössä on maksuton pesutupa talon A-B päädyssä.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa ei ole varallisuusrajoja.

Talon tiedot

Sijainti
Puistokuja 4, Kuusankoski, 45700 Kouvola
Asuntojen lukumäärä
36
Energialuokka
F2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kouvola

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 34000 € group 43000 € groups 48000 € 4x person 59000 € 5x person 71000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Kouvola

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.