Kypäräkatu 3

Litmanen, 70820 Kuopio

Pinta-ala
60 m²
Tyyppi
2H+K
Vuokra
679.9 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
1.11.2021
Kerros:
1

Talossa on hissi.

Sijainti

Kohteen tiedot

Petosen alueella vuonna 1993 valmistunut kerrostalo. Rauhallinen sijainti umpikadun päässä palvelujen ja palo-opiston läheisyydessä.Alueelta löytyy kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, neuvola, apteekki ja Kelan sivupiste. Lapsiperheille lähistöllä päiväkodit sekä ala- ja yläasteen koulut. Lisäksi kirjasto, erikoisliikkeitä ja ruokakauppoja. Lenkkipolkuja ja latuja löytyy ulkoilijoille ja alueella sijaitsee Lippumäen uima- ja jäähalli, jalkapallo ja tenniskenttiä. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Viisikerroksinen hissillinen talo, jossa neljä kappaletta huoneistoja sijaitsee rivitalosiivekkeessä. Asukkaiden käytössä ilmainen pesutupa, kuivaushuone, ulkoilu- ja lastenvaunuvarasto. Yhteissauna ja asuntokohtainen oma lämmin irtainvarasto. Viihtyisällä pihalla on grillikatos ja leikkialue lapsille. Mahdollisuus autopaikkaan.Remontin myötä kylpyhuoneet on uusittu 2016, keittiöt ja kodinkoneet uusittu sekä laminaattilattiat 2018, sävynä vaalea tammi. Pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle on liitännät.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Asukkaiden käytössä on muun muassa maksuton pesutupa. Vuokraan sisältyy vesimaksu sekä DNA:n 10 Mbit/s laajakaista.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Kypäräkatu 3, Litmanen, 70820 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
29
Energialuokka
C2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 38000 € group 49000 € groups 64000 € 4x person 74000 € 5x person 84000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.