Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Papinkuja 7

Pappilanmäki, 70300 Kuopio

Asuntoja
59 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2010
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2010
Vuokraan sisältyvä DNA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Pappilanmäen perinteikäs, mutta uusi asuinalue sijaitsee noin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Lähistöllä mm. ylä- ja alakouluja, päiväkoteja, Kuopion yliopistollinen sairaala, Niiralan uimahalli ja ruokakauppoja. Alueella luontopolkuja ja Puijon ulkoilureitit. Vieressä rautatie- ja linja-autoasema.

Papinkuja 7 koostuu kolmesta matalaenergiatalosta. Asunnoissa lasitetut parvekkeet ja suurimmissa asunnoissa on lasitetun parvekkeen lisäksi viherhuone ja maantasoasunnoissa omat pihat. Lattiat ovat tammen sävyiset ja ikkunoissa valkoiset sälekaihtimet. Keittiössä valkoiset kaapit, liesi ja jääkaappipakastin. Pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle on liitännät.

B-talon viidennessä kerroksessa sijaitsee talosauna ja kerhotila. Kerhotilan yhteydessä on lasitettu terassi, josta on hyvät näkymät ympäristöön. Asukkaiden käytössä ilmainen pesutupa kuivaushuoneineen, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot. Lisäksi huoneistokohtainen lämmin irtainvarasto. Viihtyisällä pihalla on leikkialue lapsille. Mahdollisuus autopaikkaan, osa autopaikoista on katettu.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Papinkuja 7, Pappilanmäki, 70300 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
59
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • ISS Palvelut Oy / Kuopio
  • asiakaspalvelu.kuopio@iss.fi
  • 0200 155 00
  • Viestikatu 7, 3 krs, 70600 Kuopio

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 42000 € group 52000 € groups 68000 € 4x person 78000 € 5x person 88000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta