33 kpl

2H+KT Papinkuja 7

Pappilanmäki, 70300 Kuopio

Pinta-ala
41,50 - 50,00 m²
Vuokra
656 - 759 €
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2010
Vuokraan sisältyvä DNA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Pappilanmäen perinteikäs, mutta uusi asuinalue sijaitsee noin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Lähistöllä mm. ylä- ja alakouluja, päiväkoteja, Kuopion yliopistollinen sairaala, Niiralan uimahalli ja ruokakauppoja. Alueella luontopolkuja ja Puijon ulkoilureitit. Vieressä rautatie- ja linja-autoasema.

Papinkuja 7 koostuu kolmesta matalaenergiatalosta. Asunnoissa lasitetut parvekkeet ja suurimmissa asunnoissa on lasitetun parvekkeen lisäksi viherhuone ja maantasoasunnoissa omat pihat. Lattiat ovat tammen sävyiset ja ikkunoissa valkoiset sälekaihtimet. Keittiössä valkoiset kaapit, liesi ja jääkaappipakastin. Pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle on liitännät.

B-talon viidennessä kerroksessa sijaitsee yhteiskäytössä oleva näköalasauna ja kerhotila. Kerhotilan yhteydessä on lasitettu terassi. Asukkaiden käytössä ilmainen pesutupa kuivaushuoneineen, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot. Lisäksi huoneistokohtainen lämmin irtainvarasto. Viihtyisällä pihalla on leikkialue lapsille. Mahdollisuus autopaikkaan, osa autopaikoista on katettu.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Papinkuja 7, Pappilanmäki, 70300 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
59
Energialuokka
C2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 38000 € group 49000 € groups 64000 € 4x person 74000 € 5x person 84000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.