Sijainti

Kohteen tiedot

Petonen on viehättävä ja puistomainen kaupunginosa Etelä-Kuopiossa. Palvelut ja bussipysäkit ovat lähellä. Alueelta löytyy kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, neuvola, apteekki ja Kelan sivupiste. Lapsiperheille lähistöllä päiväkodit, ala- ja yläasteen koulut. Lisäksi kirjasto, erikoisliikkeitä ja ruokakauppoja. Lenkkipolkuja ja latuja löytyy ulkoilijoille ja alueella sijaitsee Lippumäen uima- ja jäähalli, jalkapallo ja tenniskenttiä. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Petosen kolmikerroksiset hissittömät talot on valmistuneet vuonna 1991. Sisäpiha on viihtyisä ja hyvin hoidettu, jossa on mukavaa istuskella rauhassa. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat ilmainen pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja talosaunat. Saunatiloista pääsee vilvoittelemaan pieneen vilpolaan. Ilmainen pyykkitupa sijaitsee lähistöllä olevan kiinteistön yhteydessä, joka talon asukkaille käytössä. Huoneistokohtainen lämmin irtainvarasto kuuluu asuntoon. Kylpyhuoneet on uusittu 2012, keittiöt ja kodinkoneet uusittu 2016 ja laminaattilattiat 2018, sävynä vaalea tammi. Pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle on liitännät.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Viihtyisä, hyvin hoidettu sisäpiha, jossa on mukavaa istuskella rauhassa. Lähellä ovat kaikki palvelut ja bussipysäkit. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat kuivaushuone ja talosaunat. Saunatiloista pääsee vilvoittelemaan pieneen vilpolaan. Huoneistossa on lasitettu parveke ja vuokraan sisältyy vesimaksu sekä DNA:n 10 Mbit/s laajakaista.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Pyörönkaari 2, Litmanen, 70820 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
35
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 38000 € group 49000 € groups 64000 € 4x person 74000 € 5x person 84000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kolmioita paikasta Kuopio