Pyörönkaari 8

Litmanen, 70820 Kuopio

Asuntoja
32 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1992
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1992
Vuokraan sisältyvä DNA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Petonen on viehättävä ja puistomainen kaupunginosa Etelä-Kuopiossa. Alueelta löytyy kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, neuvola, apteekki ja Kelan sivupiste. Lapsiperheille lähistöllä päiväkodit, ala- ja yläasteen koulut. Lisäksi kirjasto, erikoisliikkeitä ja ruokakauppoja. Lenkkipolkuja ja latuja löytyy ulkoilijoille ja alueella sijaitsee Lippumäen uima- ja jäähalli, jalkapallo ja tenniskenttiä. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Petosen Pyörönkaaren varrella sijaitsevat kaksi kerrostaloa ovat valmistuneet vuonna 1992. A-talo on kuusikerroksinen hissillinen talo ja B-talo kolmikerroksinen hissitön talo. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Suojaisassa pihapiirissä on leikkialue lapsille. Talon asukkaiden yhteiskäytössä ovat maksuton pesupa, kuivaushuone, kerhohuone ja ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi löytyy huoneistokohtainen lämmin irtainvarasto ja yhteissauna. Mahdollisuus autopaikkaan. Kylpyhuoneet on uusittu 2016, keittiöt ja kodinkoneet uusittu 2017 ja laminaattilattiat 2018, sävynä vaalea tammi. Pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle on liitännät.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Pyörönkaari 8, Litmanen, 70820 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
32
Energialuokka
C2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • ISS Palvelut Oy / Kuopio
  • asiakaspalvelu.kuopio@iss.fi
  • 0200 155 00
  • Itkonniemenkatu 29 E, 70500 Kuopio

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 38000 € group 49000 € groups 64000 € 4x person 74000 € 5x person 84000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta