Pohjakuva
Esittelykuva

Vaahteratie 22

Päiväranta, 70420 Kuopio

Tyyppi
3H+KT
Pinta-ala
67,5 m²
Vuokra
912 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kuopion Päivärannassa sijaitseva Vaahteratie 22 on vuonna 2023 valmistunut vuokratalo. Hissillisessä 3-kerroksisessa kerrostalossa ja 2-kerroksisessa luhtitalossa on yhteensä 39 asuntoa. Lähellä Kuopion keskustaa sijaitsevalla vehreällä asuinalueella on hyvät peruspalvelut ja liikenneyhteydet.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy saunan, pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Asukkaiden yhteiskäyttötilat sijaitsevat A-talon yhteydessä. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Piha-alueella on erillinen ulkorakennus, missä sijaitsee ulkoiluväline- ja pyörävarasto. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, mistä löytyy myös lasten leikkipaikka.

Autoilijoille löytyy yhteensä 48 pysäköintipaikkaa, joista 44 kpl on lämmitystolpallisia autopaikkoja. Pysäköintipaikoista neljä soveltuu sähköauton lataukseen. Vierailijoille on käytössä neljä vieraspaikkaa.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Päiväranta asuinalueena

Puijon virkistysalueen pohjoislaidalla sijaitseva Päiväranta on viihtyisä ja vehreä asuinalue vain viiden kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Alueella on pien- ja kerrostaloja. Lapsiperheiden suosiossa olevalta alueelta löytyy niin lastenneuvola, päiväkodit, ylä- ja alakoulu sekä nuorisotalo. Päivärannasta löytyy monipuolisesti myös muita peruspalveluita. Alueella on oma lähikauppa, postipalveluita tarjoava kioski, ravintola, apteekki, huoltoasema ja kampaamoja. Päivärannassa sijaitsee myös K-Citymarket, missä isommatkin ostokset voi hoitaa kerralla.

Kallaveden rannan tuntumassa sijaitseva asuinalue tarjoilee asukkailleen luontoa ja rauhaa. Lenkkipolulle, rannalle tai veneilemään pääsee melkeinpä suoraan kotiovelta. Myös harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Päivärannassa on oma pallokenttä ja jääkiekkokaukalo.

Vaahteratie 22 asunnot

Asuntoja on yhteensä 39. Ne ovat kooltaan 35–92 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita, kolmiota ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. A-talossa ja B-talon 2. kerroksen asunnoissa on lasitetut parvekkeet. B-talon 1. kerroksen asunnoissa on oma terassipiha. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Keittiön vakiovarusteena on jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on tyylikäs keraaminen laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.

Asumisen mukavuutta arkeen ja lisää lisäneliöitä tuo lasitettu parveke, joka suuntautuu koilliseen. Myös ikkunat ovat koilliseen. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

50 Mb/s internet-yhteys sekä yhteisten saunan ja pesutilojen käyttö sisältyvät vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Talon tiedot

Sijainti
Vaahteratie 22, Päiväranta, 70420 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
39
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 42000 € group 52000 € groups 68000 € 4x person 78000 € 5x person 88000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kolmioita paikasta Kuopio

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.