Vanhankallionkatu 5

Rautaniemi, 70840 Kuopio

Pinta-ala
64 m²
Tyyppi
3H+K
Vuokra
834.1 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Talossa on hissi.

Sijainti

Kohteen tiedot

Saaristokaupungin Rautaniemi sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien ja palveluiden läheisyydessä. Ympärillä oleva vesistö luo asumiselle luonnonläheiset puitteet. Alueella on kauppoja, päiväkoteja, kouluja ja lastenneuvola.

Matkaa Kuopion torille Saaristokatua pitkin on noin seitsemän kilometriä. Bussilla keskustaan matkustaa 25 minuutissa. Saaristokaupunkiin pääsee Haapaniemen kautta Saaristokatua pitkin tai valtatie 5:n kautta.

Vanhankallionkatu 5:een valmistuu toukokuussa 2021 kaksi ainutlaatuista nelikerroksista massiivipuurunkoista kerrostaloa. Talot rakennetaan puuelementeistä ja puu näkyy myös porraskäytävissä ja muissa sisätiloissa. Taloissa on hissit.

Asuntoja on yhteensä 48. Ne ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat kooltaan 31,5−64 m². Asuntojen lattiat ovat parkettia ja puu näkyy myös muissa pinnoissa. Asunnoissa on astianpesukone, keraaminen liesi, laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Vuokraan sisältyy saunamaksu, pesutuvan käyttö ja DNA:n 10 Mbit/s internet-yhteys.

Talot ovat savuttomia. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla kiinteistön pihalla. Lemmikit ovat tervetulleita.

Molemmissa taloissa on irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, tila lastenvaunujen säilytykseen ja kuivaushuone. B-talossa on lisäksi pesutupa, sauna ja kerhotila, jotka ovat molempien talojen asukkaiden käytössä.

Sähkötolpallisia autopaikkoja löytyy 53. Yksi paikka on liikuntaesteisille, neljä autopaikkaa on tarkoitettu sähköautoille. Autopaikka maksaa 12 €/kk. Talossa on varallisuusrajat ja asukasvalinnoissa noudatetaan ARAn edellyttämää tarveharkintaa.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa lukuunottamatta erillistä tupakointipaikkaa, mikäli kiinteistön alueella on sellainen.

Talon tiedot

Sijainti
Vanhankallionkatu 5, Rautaniemi, 70840 Kuopio
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Kuopio

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 38000 € group 49000 € groups 64000 € 4x person 74000 € 5x person 84000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.