Pohjakuva

Niinitie 9-11 ja 15-17

Rakokivi, 15550 Lahti

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
48 m²
Vuokra
537 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
1

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Nastola yhdistyi Lahden kaupunkiin vuoden 2016 alusta. Nastolan monimuotoinen luonto järvineen, Salpausselän harjuineen luovat hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Nastolan taidekeskuksessa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

Nastolaan pääsee Lahti-Kouvola-radalla kulkevalla taajamajunalla. Helsinkiin Nastolasta hurauttaa junalla noin tunnissa. Lahteen matkaa on vajaa 20 kilometriä. Lahden ja Nastolan välillä liikennöi säännöllinen bussiliikenne.Rakokiven liikekeskuksen palvelut lähellä.

Lähelle Nastolan keskustaa, Salpausselän harjun päälle sijoittuu väljästi rakennettu pienkerrostaloalue. 3-kerroksinen rakennukset ovat valmistuneet 1968-1971. Asuntojen pohjaratkaisut ovat hyvin toimivat ja valoisat. Rakennukset sijoittuvat harjulle siten, että jokaisesta asunnosta on esteetön maisemanäkymä ympäristön luontoon ja piha-alueet ovat runsaspuustoiset ja väljät. Parvekkeiden suunta on kaakkoon.

Asukkaiden käytössä on tilava saunaosasto, irtainvarasto ja pesutupa sekä kuivaushuone pyykeille. Rakennuksien pohjakerroksissa on useita autotalleja, jotka ovat asukkaiden vuokrattavissa.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa ei ole varallisuusrajoja.

Talon tiedot

Sijainti
Niinitie 9-11 ja 15-17, Rakokivi, 15550 Lahti
Asuntojen lukumäärä
93
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Vapaita kaksioita Lahti

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.