Katso M2-Kotien vuokra-asunnot Lempäälässä. Tutustu myös Lempäälän keskustaan asuinalueena. 

Manttaalitie 10

Keskusta, 37500 Lempäälä

31,5 m², 1H+KT
Valmistumisvuosi: 2022
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
509 €/kk

Manttaalitie 10

Keskusta, 37500 Lempäälä

69 m², 3H+KT
Valmistumisvuosi: 2022
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapaa
860 €/kk

Vuokra-asunnot Lempäälästä – hyvää asumista

Vuokra-asunto Lempäälässä, Tampereen läheisyydessä houkuttelee yhä useampaa asunnon etsijää. Lempäälän keskustassa sijaitsevat M2-Kotien vuokra-asunnot ovat lähellä kattavia paikallisia palveluita, hyvien yhteyksien päässä Tampereen seudun työpaikoista ja palveluista, sekä lähellä vihreää luontoa. Muutto M2-Kotien vuokra-asuntoon Lempäälässä tuo mukanaan mahdollisuuden hyvään asumiseen aivan Lempäälän keskustassa.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Lempäälä

Manttaalitie 10

Keskusta 37500 Lempäälä

Valmistumisvuosi: 2022

Kerrostalo, 46 asuntoa

Vuokra-asunnot Lempäälässä ovat hyvien palveluiden lähellä 

Lempäälän vuokra-asunnot M2-Kodeilla sijaitsevat aivan Lempäälän keskustassa ja kävelymatkan päässä löytyvät kaupat ja peruspalvelut päivittäiseen tarpeeseen. Vuokra-asunto Lempäälässä on myös hyvä valinta lapsiperheille, sillä kivenheiton päässä päässä löytyvät myös koulut ja päiväkodit. Aivan vieressä sijaitsee myös Lempäälä-talo, mistä on muun muassa liikuntapalveluita ja kaupungin kirjasto. 

Lempäälän vuokra-asunnot eivät ole kaukana Ideaparkista, joka on pinta-alaltaan Suomen suurin ostoskeskus. Ideaparkissa löytyy lukematon määrä liikkeitä, palveluita ja ajanviettomahdollisuuksia. 

Vuokra-asunto Lempäälässä on myös hyvä valinta sinulle, joka arvostat kätevää työmatkaa Tampereen seudun työpaikoille, mutta haluat asua pikkukaupungin rauhassa lähellä luontoa. Lempäälässä on monia järviä ja muita vesireittejä, jotka kutsuvat veneilemään, kalastamaan ja nauttimaan kesäpäivästä rannalla. Ulkoilureittejä Lempäälässä on paljon ja luontoon pääset nopeasti kotiovelta. 

Vuokra-asunnot Lempäälässä hyvien liikenneyhteyksien päässä

Lempäälän keskusta, missä M2-Kotien vuokra-asunnot Lempäälässä määritellään osaksi Tampereen keskustataajamaa. Tampereen keskustaan matkaa on parisenkymmentä kilometriä ja matkan tekee kätevästi niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. M2-Kotien vuokra-asunnot Lempäälässä sijaitsevat noin 500 metrin päässä rautatieasemasta, mistä pääset Tampereelle vajaassa vartissa. Myös busseja Tampereelle ja muualle Pirkanmaan alueelle on runsaasti. Ideaparkiin on matkaa 7 kilometriä ja sinne pääsee kätevästi joko bussilla tai omalla autolla. Lentoasemallekin pääsee kätevästi 20 minuutissa omalla autolla. 

Koska julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät, ei Lempäälän vuokra-asuntoon muuttavan tarvitse hankkia omaa autoa. Päivittäiseen asiointiin ja koulumatkoihin kulkuvälineeksi sopii hyvin myös polkupyörä. Alueen kevyenliikenteen väylät ovat turvallisia ja pääset kasvattamaan kuntoa pyöräilemällä niin asioille kuin moniin alueen luontokohteisiin.