Sijainti

Kohteen tiedot

Mäntylän alueella sijaitsevan Postipojankuja 2:n pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvin leikkitilaa. Vieressä tien toisella puolella on lähikauppa ja taloyhtiön takana avautuvat metsäinen puistoalue ja iso palloilukenttä, jossa talvisin voi harrastaa luistelua.

Postipojankuja 2:een kuuluu kolmikerroksiset kerrostalot sekä luhtitalot. Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on oma terassi. Ylemmän kerroksen asunnot ovat parvekkeellisia, osa niistä on lasitettu. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet sekä kerhohuone.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2020. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty keraaminen liesi kiertoilmauunilla ja astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Luhtitalo osassa oleva valoisa huoneisto, jossa reilunkokoiset huoneet. Lattiamateriaalina helppohoitoinen vinyylilankku. Seinissä siistit vaalea sävyiset maalipinnat. Keittiö varusteena apk. keraaminen liesi. KPH laatoitettu, pk-liitäntä. Tilava parveke, Vuokraan sisältyy vesimaksu sekä DNA:n 10 Mbit/s laajakaista.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Postipojankuja 2, Mäntylä, 90150 Oulu
Asuntojen lukumäärä
42
Energialuokka
E2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot lämmin ulkovarasto
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu