Pääkuva
Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Metsolantie 13

Metsola, 01450 Vantaa

Asuntoja
4 kpl
Tyyppi
PKT
Valmistumisvuosi
1993
Talotyyppi:
PKT
Valmistumisvuosi:
1993
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Metsola on pientaloalue, joka sijaitsee Korson itäpuolella, pääradan ja Lahdenväylän välissä. Korson keskustassa sijaitsevat terveysasema ja neuvola, päivittäistavarakauppoja ja pienliikkeitä. Lahdenväylän vierestä löytyy myös isompi supermarket. Alueella on myös kouluja ja päiväkoteja. Juna-aseman läheisyydessä on myös terveysasema sekä ruokakauppoja. päiväkoteja sekä laajentuva Leppäkorven koulu.

Metsola on nimensä mukaisesti metsäinen alue, jossa pääset helposti lähelle luontoa mm. marjastus- ja sienimaastoja. Metsolansuo on ainutlaatuinen luontoalue kaupunginosan pohjoispuolella. Aluetta kiertää Leppäkorven kuntorata, joka jatkuu myös Leppäkorven kaupunginosan puolella. Talvella alueella kiertävät ladut. Leppäkorven koulun ja päiväkodin yhteydessä sijaitsee Korpikontionpuisto, jossa on liikunnan harrastajille Korpikontionkenttä. Naapurikaupunginosa Leppäkorvesta löytyy myös Leppäkorven maauimala kahviloineen.

Metsola sijaistee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset kätevästi liikkumaan sekä bussilla että junalla. Korson rautatieasema on noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä ja bussipysäkki aivan Metsolantien tuntumassa. Metsola sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Metsolantie 13 on kompakti, 1990-luvulla valmistunut pienkerrostalo. Kaikki neljä asuntoa ovat tilavia saunallisia kolmioita, asunnoissa on joko terassi tai parveke. Yksi asunnoista on kahdessa tasossa.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sekä yksi autopaikka/huoneisto sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Metsolantie 13, Metsola, 01450 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
4
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • M2-kiinteistöpalvelut
  • m2.kiinteistohuolto@ysaatio.fi
  • 09 7742 5545
  • Valtuustokatu 4 (sisäänkäynti Jokiniemenkadun puolelta), 01370 Vantaa

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.