Vuokra-asunto Myllytullissa on suosittu valinta monelle Oulun seudun asunnon etsijälle, sillä alue  sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien tavoitettavissa.

Heikinkatu 27

Myllytulli, 90100 Oulu

68 m², 3H+KK
Valmistumisvuosi: 1948
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.4.2023
884 €/kk

Vuokra-asunnot Oulun Myllytullissa

Kun hankit vuokra-asunnon Myllytullissa, asut melkein Oulun keskustassa, sillä ydinkeskustaan on matkaa alle kilometri. Kaupungin sykkeen lisäksi Myllytullin lähettyvillä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, luonnonläheisistä ulkoilureiteistä puhumattakaan. Uimahalli ja jäähalli ovat vain kivenheiton päässä Myllytullin vuokra-asunnoista. Myllytullista on kävelymatka juna- ja linja-autoasemalle, joten omaa autoa ei siis Myllytullissa asuessa välttämättä tarvitse. Koska alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja, on siitä tullut yksi lapsiperheiden suosikeista.

M2-Kotien vuokra-asunnot Oulussa muissa kaupunginosissa

Myllytulli on suosittu asuinalue ja siksi kannattaa tutustua vuokra-asuntoihin Oulussa ja sen muissa kaupunginosissa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Oulussa

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Myllytulli

Koulukatu 3

Myllytulli 90100 Oulu

Valmistumisvuosi: 1948

Kerrostalo, 24 asuntoa

Heikinkatu 31

Myllytulli 90100 Oulu

Valmistumisvuosi: 1947

Kerrostalo, 24 asuntoa

Heikinkatu 27

Myllytulli 90100 Oulu

Valmistumisvuosi: 1948

Kerrostalo, 28 asuntoa

Vuokra-asunnot Myllytullissa ovat hyvien palveluiden lähellä

Myllytullin vuokra-asunnot ovat suosittuja, sillä alue sijaitsee Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä. Vaikka alue on keskustan yhteydessä, se sopii hyvin yksinasuvien lisäksi myös lapsiperheille, sillä Myllytullin vuokra-asunnot ovat lähellä hoitopaikkoja ja leikkipuistoja. Myllytullissa löytyy ruokakauppoja ja tarvittaessa muualle keskustan kauppoihin pääsee nopeasti.

Ulkoilun ystäviä lämmittää Hupisaarten kaupunkipuiston läheisyys. Kaupunkipuistossa viihdytään niin kesällä kuin talvellakin ja ne tarjoavat erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Myllytullin vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Myllytullin vuokra-asunnot ovat lähellä Oulun keskustaa, joten oma auto ei ole tarpeen. Päivittäiset matkat tekee tarvittaessa kävellen tai polkupyörällä, mutta myös linja-autoreittejä on useita. Oulun yliopistolle pääsee bussilla alle puolessa tunnissa.