Vapaat vuokra-asunnot , Toppila

Vuokra-asunto Toppilasta on suosittu valinta monelle Oulun seudun asunnon etsijälle, sillä alue  sijaitsee lähellä hyviä ulkoilumaastoja hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Pinkelikatu 2

Toppila, 90520 Oulu

75,5 m², 3H+K+S
Valmistumisvuosi: 1997
Talossa on hissi Vapautumassa 01.07.2022
746.94 €/kk

Vuokra-asunnot Toppilassa Oulussa

Toppilan vuokra-asunnot sijaitsevat merellisessä ympäristössä Oulun pohjoispuolella. Vuokra-asunnot Toppilassa tarjoavat hyvää asumista hyvillä liikenneyhteyksillä Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Toppila on melko uusi ja nykyään melko rauhallinen alue, mistä löytyvät peruspalvelut sekä paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikkumiseen. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

M2-Kotien vuokra-asunnot Oulussa muissa kaupunginosissa

Toppila on suosittu asuinalue ja siksi kannattaa tutustua vuokra-asuntoihin Oulussa ja sen muissa kaupunginosissa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Oulussa

Kaikki M2-Kotien talot

Toppila

Pinkelikatu 2

Toppila 90520 Oulu

Valmistumisvuosi: 1997

Kerrostalo, 54 asuntoa

Pinkelikatu 6

Toppila 90520 Oulu

Valmistumisvuosi: 1998

Kerrostalo, 57 asuntoa

Sellukatu 15

Toppila 90520 Oulu

Valmistumisvuosi: 1994

Kerrostalo, 46 asuntoa

Vuokra-asunnot Toppilassa ovat hyvien palveluiden lähellä

Toppilan vuokra-asunnot sijaitsevat viitisen kilometriä Oulun keskustasta pohjoiseen.  Toppilasta löytyvät peruspalvelut, ruokakauppa, kouluja, päiväkoti ja jokunen ravintola. Päivittäisille asioille ei välttämättä tarvitse Toppilasta lähteä, mutta Linnanmaan kauppakeskittymä on pienen kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Toppilan parhaita puolia on sen läheisyys ulkoilumaastoihin. Meri-Toppilan virkistysalue tarjoaa mainiot ulkoiluvaihtoehdot ja alueen 18-väyläiselle frisbeegolfradalle tullaan kauempaakin.

Toppilan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Vuokra-asunnot Toppilassa sopivat niin omalla autolla liikkuville, kuin julkisilla liikkuville. Oulun ydinkeskustaan on matkaa alle 5 kilometriä ja matkan pyöräilee noin vartissa. Toppilaan pääsee hyvin myös julkisilla, sillä bussilinjoja on useampiakin. Oulun yliopistolle bussimatka kestää puolisen tuntia. Vuokra-asunto Toppilasta on siis hyvä valinta silloin kun haluat asua lähellä luontoa ja hyvien yhteyksien tavoitettavissa.