Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Kauppakatu 5

Keskusta, 37100 Nokia

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
30,5 m²
Vuokra
497 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
02.10.2023
Kerros:
8

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Nokian keskustassa osoitteessa Kauppakatu 5 sijaitsee vuonna 2021 valmistunut 9-kerroksinen vuokratalo. Talo sijaitsee erinomaisella paikalla Härkitien ja Kauppakadun kulmassa, vastapäätä viihtyisää Poutunpuiston viheraluetta. Nokian keskustan kattava palveluvalikoima on vain kivenheiton päässä. Kävelyetäisyydellä sijaitsevat muun muassa uusi kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, uimahalli ja terveyskeskus.

Nokian palveluiden lisäksi Kauppakadulta on hyvät kulkuyhteydet Tampereelle. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä olevalta bussipysäkiltä pääsee Nyssen busseilla Tampereen keskustaan 30 minuutissa. Matkaa Nokian juna-asemalle on noin 600 metriä, josta matka Tampereelle taittuu 15 minuutissa.

Asuntoja M2-Kotien Kauppakadun kerrostalossa on yhteensä 84. Ne ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 74 neliön kolmioon.

Huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Jokaisessa asunnossa on laminaattilattia, astianpesukone ja jääkaappipakastimet. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on varaus pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Talossa on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja asukkaiden yhteiseen käyttöön saunatilat, pesutupa ja kuivaushuoneet sekä kerhotila. Lisäksi talossa on ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä polkupyörien pesupaikka.

Sähkötolpalliset autopaikat sijaitsevat autohallissa ja autokannella. Paikkoja on 47, joista kuusi on sähköautopaikkoja ja yksi on liikuntaesteisille.

Vuokraan sisältyy pesutuvan käyttö ja Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17€/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talo on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityllä paikalla kiinteistön piha-alueella. Lemmikit ovat tervetulleita.

Kyseessä on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö, joten asuntoihin on tulorajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kauppakatu 5, Keskusta, 37100 Nokia
Asuntojen lukumäärä
84
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Tulorajat

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat.

Tämä kohde on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokratalo, jonka vuoksi asuntoihin on tulorajat.

Esimerkkejä tulorajoista (bruttotulot):

  • 1 aikuinen, 3540 €/kk
  • 2 aikuista, 6020 €/kk
  • 1 aikuinen ja 1 lapsi, 4190 €/kk
  • 2 aikuista ja lapsi, 6670 €/kk
  • 2 aikuista ja 2 lasta, 7270 €/kk

Jos ruokakuntaan kuuluu enemmän kuin yksi 18 vuotta täyttänyt aikuinen, korotetaan tulorajaa 2 480 eurolla kutakin aikuista kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Nokia

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.