Vanhan-Sepän tie 6-8

Nummela, 03100 Nummela

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
54,5 m²
Vuokra
710.63 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Kohteen tiedot

Nummelan Huhdanmäen alueella sijaitseva viihtyisä pienkerrostalo on valmistunut vuonna 1992 ja remontoitu Koti kuntoon-remontin myötä uudenveroiseksi vuonna 2022. Koti kuntoon-remontissa asunnot saavat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneet laatoitetaan ja lattiat saavat uuden raikkaan ulkonäön laminaatin myötä. Kaksi- ja kolmekerroksiset kerrostalot pitävät sisällään 55 vuokra-asuntoa.

Vuokraan sisältyy pesutuvan, kuivaushuoneen ja asukastilan käyttö. Asukkaat voivat suunnitella yhteistä tekemistä ja hankkia harrastusvälineitä asukastilaan. Talosta löytyy myös ulkoiluvälinevarasto ja talosauna, josta asukkaat voivat varata saunavuoroja.

Autoilijoille talossa on 17 autokatospaikkaa, 20 paikkaa lämpötolpalla ja 18 kylmää paikkaa, parkkipaikkoja on siis sama määrä kuin asuntojakin.

Nummela asuinalueena

Vihdin Nummela on erityisen suosittu asuinalue lapsiperheiden keskuudessa. Nummelan Huhtamäen pientaloalueelta, josta Vanhan-Sepäntien asuntomme löytyvät on lyhyt matka Nummelan keskustaan ja kaupoille, jossa asukkaita palvelevat päivittäistavarakaupoista Prisma, Citymarket ja Lidl, myös muita kauppoja ja ruokapaikkoja löytyy samasta yhteydestä. Myös kirpputori Hiiden kirppis löytyy aivan Nummelan keskustasta.

Nummelassa asut lähellä luontoa, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Espoosta kuin Helsingistäkin. Nummelasta ei myöskään ole pitkä matka Vihdin Ojakkalaan, josta löytyy yksi Etelä-Suomen suosituimmista laskettelukeskuksista Vihti Ski Center ja kesäisin lapsiperheitä palveleva Puuhapark. Kesällä ulkoilijoita palvelee niin ikään Nummelasta löytyvä Myllylammen uimaranta, joka sopii niin pienemmille kuin aikuisille uimareille.

Nummelan ollessa Vihdin suurin taajama löytyy alueelta muiden palveluiden lisäksi oma uimahalli, keilahalli, jäähalli, tennishalli ja jalkapallohalli. Myös kamppailulajeille on oma hallinsa. Pyöräilijöille on Nummelassa lyhyt matka kaikkialle, reittejä löytyy niin maastopyöräilijöille kuin lenkkeilijöillekin ja frisbeegolfiakin pääsee heittämään aivan kodin lähellä.

Päiväkoteja Nummelasta löytyy useampia. Suomenkielisen ala-asteen ja yläasteen lisäksi Nummelassa on ruotsinkielinen ala-aste. Opiskella Nummelassa voi yläasteen jälkeenkin, sillä Vihdin lukio ja ammattiopisto Luksia ovat Nummelaa nekin. Taiteen ystäville alueella on tarjolla Vihdin kuvataidekoulu ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto.

Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 800 metriä. Busseilla pääsee kulkemaan muun muassa Veikkolan ja Nihtisillan kautta Espoon Leppävaaraan, josta löytyy Sellon kauppakeskus kattavine palveluineen.

Vanhan-Sepän tie 6–8:n asunnot

Asuntoja on 55. Ne ovat kooltaan 37,5–76,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Erityisesti kesäaikaan iloa tuovat myös huoneistoihin kuuluvat parvekkeet.

Vesi, Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys ja talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Vanhan-Sepän tie 6-8, Nummela, 03100 Vihti
Asuntojen lukumäärä
55
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vihti

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Vihti

Nuorisoasunto

Papulintie 2

03100 Nummela

42,5 m², 2H+KK 607.72 €/kk

Nuorisoasunto

Papulintie 2

03100 Nummela

46 m², 2H+KK 645.61 €/kk