Järvitie 20

Puolivälinkangas, 90550 Oulu

Pinta-ala
76,5 m²
Tyyppi
3H+K
Vuokra
822.92 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
01.12.2021
Kerros:
3

Sijainti

Kohteen tiedot

Luonnonläheiseltä Puolivälinkankaalta on hyvät liikenneyhteydet ympäri Oulua ja Oulun Yliopistolle pyöräilee vain noin kymmenessä minuutissa. Lähin päiväkoti sijaitsee pihapiirissä ja peruskoulu on reilun kilometrin päässä. Alueella on myös mainiot ulkoilumahdollisuudet viereisessä Odessanpuistossa ja Pyykösjärven ympärillä.

Järvitie 20 on hissitön kolmikerroksinen kerrostalo. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet ja ensimmäisen kerroksen huoneistoissa terassi ilman lasitusta. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2021. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty keraaminen liesi kiertoilmauunilla ja astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Vuokraan sisältyy vesimaksu sekä DNA:n 10 Mbit/s laajakaistaMahdollisuus vuokrata autopaikka.Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Järvitie 20, Puolivälinkangas, 90550 Oulu
Asuntojen lukumäärä
30
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kylmäkellaritilat
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula