Pinkelikatu 2

Toppila, 90520 Oulu

Pinta-ala
60 m²
Tyyppi
2H+K+S
Vuokra
634.89 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
3

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna.

Sijainti

Kohteen tiedot

Merellisestä Toppilasta on hyvät liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Alueella on mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Läheltä löytyy Meri-Toppilan virkistysalue ulkoiluun ja 18-väyläinen frisbeegolfrata. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

Pinkelinkatu 2:n kaikissa huoneistoissa on oma sauna sekä parveke tai aidattu asuntopiha. Osa parvekkeista on lasitettu. Yhteistiloja ovat kuivaushuoneet, maksuton pesutupa sekä kerhohuone. Autolle voit varata vieressä sijaitsevasta hallista paikan.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Reilunkokoinen , valoisa kaksio Koskelantien varressa olevassa talossa. Erillinen wc, sauna ja vaatehuone. Lattiamateriaalina lämminhenkinen laminaatti. Valkoiset maaliseinät. Lasitettu parveke länteen. Vuokraan sisältyy DNA:n 10 Mbit/s laajakaista. Mahdollisuus vuokrata autopaikka.Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Pinkelikatu 2, Toppila, 90520 Oulu
Asuntojen lukumäärä
54
Energialuokka
E2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu