Pinkelikatu 6

Toppila, 90520 Oulu

Pinta-ala
50,5 m²
Tyyppi
2H+K+S
Vuokra
578.33 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna.

Sijainti

Kohteen tiedot

Merellisestä Toppilasta on hyvät liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Alueella on mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Läheltä löytyy Meri-Toppilan virkistysalue ulkoiluun ja 18-väyläinen frisbeegolfrata. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

Kuusikerroksisen talon kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Osa parvekkeista on lasitettu. Ylimmistä B-rapun länsipuolen asunnoista näkee upeasti pitkälle merensuuntaan ylitse kattojen. Yhteistiloja ovat kuivaushuoneet sekä pesutupa ja kerhohuone Pinkelikatu 2:n kanssa. Autolle voi varata vieressä sijaitsevasta hallista paikan.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Valoisa ja remontoitu kivan mallinen asunto, missä olohuone ja keittiön ikkunat itään eli Koskelantielle päin, samoin avara lasitettu parveke. Keittiöosuuteen mahtuu mukavasti ruokapöytä. Keittiö on avoin olohuoneeseen. Hyvin säilytystilaa. Iso kylpyhuone, johon mahtuu hyvin pesutorni. Asuinhuoneiden lattiamateriaali laminaattia, vaaleasävyiset seinäpinnat. Vuokraan sisältyy vesimaksu sekä DNA:n 10 Mbit/s laajakaista.Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Pinkelikatu 6, Toppila, 90520 Oulu
Asuntojen lukumäärä
57
Energialuokka
E2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Kohteen yhteistilat
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu