Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva

Pinkelikatu 6

Toppila, 90520 Oulu

Tyyppi
2H+K+S
Pinta-ala
53,5 m²
Vuokra
643 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Merellisestä Toppilasta on hyvät liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Alueella on mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Läheltä löytyy Meri-Toppilan virkistysalue ulkoiluun ja 18-väyläinen frisbeegolfrata. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

Kuusikerroksisen talon kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Osa parvekkeista on lasitettu. Ylimmistä B-rapun länsipuolen asunnoista näkee upeasti pitkälle merensuuntaan ylitse kattojen. Yhteistiloja ovat kuivaushuoneet sekä pesutupa ja kerhohuone Pinkelikatu 2:n kanssa. Autolle voi varata vieressä sijaitsevasta hallista paikan.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Olohuone on niin tilava , että se on helppo sisustaa, sen voi myös helposti jakaa eri toiminnoille esim. työpisteelle. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, sähköliesi ja paikka astianpesukoneelle. Huoneiston lasitettu parveke on sisäpihan suuntaan.

Talon tiedot

Sijainti
Pinkelikatu 6, Toppila, 90520 Oulu
Asuntojen lukumäärä
57
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Oulu

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 30000 € group 45000 € groups 60000 € 4x person 70000 € 5x person 80000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.