Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Sellukatu 15

Toppila, 90520 Oulu

Remontoitu
Asuntoja
46 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1994
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1994
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Toppilassa sijaitseva Sellukatu 15 vuonna 1994 valmistunut 5-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 46 asuntoa. Asuntoihin on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2022. Remontin myötä asunnot ovat uudenveroisia, sillä asunnoissa on uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneissa on tyylikäs laatoitus ja lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua.

Talon pihapiiri on viihtyisä ja lapsiystävällinen. Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Yhteistä aikaa voi viettää talon pihalla sijaitsevalla grillipaikalla. Pihalla on myös lapsille oma leikkipaikka. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Toppila asuinalueena

Merellisestä Toppilasta on hyvät liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Alueella on mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Läheltä löytyy Meri-Toppilan virkistysalue ulkoiluun ja 18-väyläinen frisbeegolfrata. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

Sellukatu 15:n asunnot

Asuntoja on 46. Ne ovat kooltaan 39–79,5 m2. Talossa on kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Asunnoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Osa parvekkeista on lasitettu.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Sellukatu 15, Toppila, 90520 Oulu
Asuntojen lukumäärä
46
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Alltime Kiinteistöhuolto Oy Oulu
  • toimisto@alltime.fi
  • 010 583 3000
  • Paulaharjuntie 20 B, 90530 OULU

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Oulu

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 30000 € group 45000 € groups 60000 € 4x person 70000 € 5x person 80000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta