Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Sellukatu 15

Toppila, 90520 Oulu

Remontoitu
Tyyppi
2H+KT+S
Pinta-ala
45,5 m²
Vuokra
558 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Toppilassa sijaitseva Sellukatu 15 vuonna 1994 valmistunut 5-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 46 asuntoa. Asuntoihin on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2022. Remontin myötä asunnot ovat uudenveroisia, sillä asunnoissa on uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneissa on tyylikäs laatoitus ja lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua.

Talon pihapiiri on viihtyisä ja lapsiystävällinen. Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Yhteistä aikaa voi viettää talon pihalla sijaitsevalla grillipaikalla. Pihalla on myös lapsille oma leikkipaikka. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Toppila asuinalueena

Merellisestä Toppilasta on hyvät liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Oulun yliopistolle. Alueella on mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Läheltä löytyy Meri-Toppilan virkistysalue ulkoiluun ja 18-väyläinen frisbeegolfrata. Myös Nallikarin ranta on kävelymatkan päässä.

Sellukatu 15:n asunnot

Asuntoja on 46. Ne ovat kooltaan 39–79,5 m2. Talossa on kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Asunnoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Osa parvekkeista on lasitettu.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Sellukatu 15, Toppila, 90520 Oulu
Asuntojen lukumäärä
46
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu