Läpikäytävänkuja 4

Loukonlahti, 33950 Pirkkala

34 m², 1H+KT+ALK
Valmistumisvuosi: 2022
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
568 €/kk

Läpikäytävänkuja 4

Loukonlahti, 33950 Pirkkala

36,5 m², 1H+KT+ALK
Valmistumisvuosi: 2022
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
602 €/kk

Kullaantie 2

Kurikka, 33960 Pirkkala

54,5 m², 2H+K+S
Valmistumisvuosi: 2003
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 01.10.2023
785 €/kk

Kullaantie 2

Kurikka, 33960 Pirkkala

57 m², 2H+K+S
Valmistumisvuosi: 2003
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
786 €/kk

Kullaantie 2

Kurikka, 33960 Pirkkala

57 m², 2H+K+S
Valmistumisvuosi: 2003
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapaa
802 €/kk

Kullaantie 2

Kurikka, 33960 Pirkkala

57 m², 2H+K+S
Valmistumisvuosi: 2003
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapaa
810 €/kk

Kullaantie 7-9

Kurikka, 33960 Pirkkala

67,5 m², 3H+K+S
Valmistumisvuosi: 2005
Kerros: 2 Talossa ei ole hissiä Vapautuu 1.11.2023
939 €/kk

Vuokra-asunto Pirkkalasta

Pirkkala on houkutteleva kunta Pirkanmaan sydämessä Tampereen naapurina ja sinne muuttaa koko ajan lisää asukkaita. Pirkkalaa pidetään rauhallisena ja perheystävällisenä kuntana, joka huolehtii hyvin asukkaistaan. Pirkkalalaiset ovat myös koulutettua väkeä. Sen asukkaat ovat Suomen kolmannella sijalla kun vertaillaan koulutustasoa. Pirkkala on kuitenkin myös muuta kuin Tampereen esikaupunkialuetta, sillä alueella on pitkä historia ja hyvät palvelut. Lue millainen paikka Pirkkala on asua ja miksi niin monet valitsevat sen uudeksi kodikseen. Ja jos vuokra-asunto Pirkkalasta kiinnostaa, tutustu myös M2-Kotien tarjontaan Kyöstissä, Niemenmaalla, Suupassa ja Kurikassa. Kaikille avointen asuntojen lisäksi, M2-Kodit tarjoaa vuokra-asuntoja 55+ asukkaille Kyöstin alueella. 

Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta

Tilastollisesti katsottuna Pirkkala on maan vetovoimaisin kunta. Kunta kasvattaa asukasmääräänsä suhteellisesti eniten koko Suomessa ja nykyään pirkkalalaisia on jo lähes 20 000. Pirkkalan omakoti- ja rivitaloalueilla asuu paljon lapsiperheitä, mutta sinne nousee jatkuvasti myös kaupunkimaisempaa asutusta ja kerrostaloja. Nykyään Pirkkalasta on helpompi löytää myös vuokra-asuntoja. 

Pirkkalassa on noin 20 000 asukasta, mutta se ei ole kaupunki vaan kunta

Pirkkalan kunnalla on rantaviivaa 72 km, josta 54 km Pyhäjärvelle

Pirkkalan asukkaat ovat Suomen kolmanneksi koulutetuimpia

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Pirkkala

55+

Perkiöntie 55

Kyösti 33960 Pirkkala

Valmistumisvuosi: 2014

Kerrostalo, 93 asuntoa

Kullaantie 2

Kurikka 33960 Pirkkala

Valmistumisvuosi: 2003

Kerrostalo, 52 asuntoa

Takamaantie 6

Takamaa 33960 Pirkkala

Valmistumisvuosi: 1990

Rivitalo, 8 asuntoa

Pirkkala on lähellä ja helposti saavutettavissa

Yksi Pirkkalan vetovoimatekijöitä on ehdottomasti sen sijainti. Autoilijan näkökulmasta Pirkkala on hyvien yhteyksien tavoitettavissa, sillä Valtatie 3 halkoo kuntaa ja Tampereen keskustaan pääsee nopeasti. Omaa autoa ei kuitenkaan välttämättä tarvita, sillä bussilinjoja on lisätty jatkuvasti ja pääset hyvin liikkumaan niin Pirkkalan sisällä kuin Tampereelle ja muualle lähialueelle yhdellä matkalipulla. Myös pidemmälle pääsee halutessaan kätevästi, sillä Tampereen lentoasema sijaitsee Pirkkalassa. Alueella on myös hyvät pyöräreitit, mikä tekee polkupyörästä näppärän kulkuneuvon päivittäiseen liikkumiseen. Jos vaikka vuokra-asuntosi sijaitsee kuntakeskuksen alueella, pyöräilet Tampereen keskustaan vain puolessa tunnissa. 

Hyvien palveluiden Pirkkala

Monet valitsevat Pirkkalan asuinpaikakseen juuri sen hyvätasoisten palveluiden takia. Koska kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, on lasten ja nuorten palveluihin kiinnitetty erityistä huomiota. Päivähoitopaikkoja löytyy ja tiiviiseen esi- ja perusopetuksen palveluverkkoon kuuluu neljä alakoulua, yksi yhtenäiskoulu ja yksi yläkoulu. Pirkkalan lukio löytyy Suupasta ja monet nuoret opiskelevat myös Tampereen lukioissa. 

Vaikka Tampere on lähellä, ei Pirkkalasta tarvitse lähteä ostoksille oman kunnan ulkopuolelle. Ruokakaupat ja suuret automarketit löytyvät läheltä ja kauppakeskus Veska houkuttaa ostoksille myös kauempaa tulevia. 

Koska Pirkkalassa asuu paljon lapsiperheitä, on myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin panostettu. Pirkkalassa on toistakymmentä palloilukenttää, joista monelle jäädytetään kaukalo talvisin. Keskuskentän vieressä on kolme tenniskenttää ja liikuntatalo, ja puolen kilometrin päässä löytyy jäähalli Keva-areena. Luontoreittejäkin Pirkkalassa on ja näistä suosituimpia on Taaporinvuoren maisemat, missä pääsee erätunnelmiin ihan lähietäisyydellä omasta kodista. Pyhäjärvi ja sen rannat kutsuvat myös asukkaita nauttimaan vaikka veneilystä, kalastuksesta tai viheralueista.

Vaikka Pirkkalassa on omiakin palveluita, on Tampereelle helppo matkustaa esimerkiksi kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin. Tampere on kuuluisa teattereistaan ja tapahtumia löytyy joka makuun. Pirkkalan omista tapahtumista kuuluisin lienee jokavuotiset Pirkkalan Muinaismarkkinat, joka tuo esiin alueen viikinki- ja muinaisaikaista historiaa. Reipin museoalueella vuodesta 2016 asti järjestetty tapahtuma tarjoaa aitoa rautakauden tunnelmaa historian elävöittäjien, muinaisten kädentaitojen, asiantuntijaluentojen ja opastettujen bussikierrosten muodossa.

Muutto Pirkkalaan tarjoaa mahdollisuuksia hyvään asumiseen

Pirkkalaa pidetään hieman parempana asuinalueena Tampereen seudulla. Sen asukkaat ovat keskivertoa koulutetumpia, vesistöä ja luontoa löytyy sekä kunnan palveluihin on satsattu hyvin. Vaikka usein asunnot ovat moniin Tampereen naapurikuntiin verrattuna hieman arvokkaampia, löytyy myös Pirkkalasta edullista vuokra-asumista. M2-Kotien kohteet sijaitsevat kuntakeskuksen läheisyydessä ja niistä pääsee kätevästi liikkumaan eri puolille Pirkanmaata sekä palvelut ja kaupat löytyvät läheltä. 

Tutustu nyt vapaisiin vuokra-asuntoihimme Pirkkalassa ja jätä asuntohakemus. 

Täytä asuntohakemus