Tutustu M2-Kotien vuokra-asuntoihin viihtyisässä Porvoossa! M2-Kotien vuokrakodit Porvoossa ovat Gammelbackan asuinalueella, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Vuokra-asunnot Gammelbackassa soveltuvat eri elämäntilanteisiin, sillä asuntoja löytyy yksiöistä suurempiin koteihin. 

Täytä asuntohakemus!

Tornipolku 6

Gammelbacka, 06400 Porvoo

29 m², 1H+KK
Valmistumisvuosi: 1972
Kerros: 1 Talossa ei ole hissiä Vapautuu 1.11.2023
436 €/kk

Viertotie 4-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

37 m², 1H+KK
Valmistumisvuosi: 1972
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapaa
526 €/kk

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

33 m², 1H+KK
Valmistumisvuosi: 1966
Kerros: 2 Talossa ei ole hissiä Vapaa
541 €/kk

Tornipolku 5, Viertotie 2

Gammelbacka, 06400 Porvoo

61,5 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 1973
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.11.2023
633 €/kk

Viertotie 4-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

61,5 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 1972
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapautuu 02.10.2023
693 €/kk

Viertotie 14

Gammelbacka, 06400 Porvoo

62 m², 2H+K+S
Valmistumisvuosi: 1972
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
705 €/kk

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

74,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1966
Kerros: 3 Talossa ei ole hissiä Vapaa
850 €/kk

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

74,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1966
Kerros: 2 Talossa ei ole hissiä Vapaa
859 €/kk

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

74,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1966
Kerros: 1 Talossa ei ole hissiä Vapaa
867 €/kk

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

74,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1966
Kerros: 1 Talossa ei ole hissiä Vapaa
867 €/kk

Porvoon idyllinen vanhakaupunki ja rauhaisa saaristotunnelma vetävät puoleensa, ja kaupungista on tullut useille rakas kotipaikkakunta. Porvoossa yhdistyy kiehtovalla tavalla kaupunki ja historia. Melko harvasta kaupungista löytyy kaikkea sitä, mitä Porvoo tarjoaa – historiallisia nähtävyyksiä, meren läheisyyttä, kaupungin palveluita ja ulkoilumetsiä. Siksi kerromme, miksi sinunkin kannattaisi etsiä vuokra-asunto Porvoosta.

Minne muuttaisit Porvoossa?

Porvoosta löytyy paljon erilaisia asuinalueita, pidit sitten rauhallisesta tai vilkkaammasta seudusta. 

Porvoon keskustan vuokra-asunnot ovat suosittuja, kuin myös alueet, jotka ovat kauempana keskustasta rauhallisemmilla seuduilla. M2-Kotien vuokrakodit Porvoossa ovat Gammelbackan asuinalueella, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Vuokra-asunnot Gammelbackassa soveltuvat eri elämäntilanteisiin, sillä asuntoja löytyy yksiöistä suurempiin koteihin. 

Gammelbackasta löytyy niin kirjasto, nuorisotila, koulu, päiväkoti, sekä puistometsä, joka on suosittu ajanviettopaikka varsinkin perheille. Asuinalue sopii hyvin yksin asuville, perheille, opiskelijoille tai eläkeläisille erityisesti loistavan sijaintinsa puolesta. Gammelbacka on meren rannalla, mutta samalla lähellä keskustaa, joka on yhdistelmänä loistava – löytyy meren rauhaa, mutta myös palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä. 

Kaupungista löytyvän  Haaga-Helian toimipisteen vuoksi myös opiskelija-asunnot Porvoossa ovat nostaneet suosiotaan. 

Historia ja kaupunki yhdessä

Porvoo on noin 50 000 asukkaan kaupunki Uudellamaalla, jossa näkyy ainutlaatuisella tavalla historia ja nykypäivä. Vanhaa Porvoo on yksi näyttävimmistä alueista Suomessa. Siellä vieraillessa värikkäät puutalot ja mukulakivikadut vievät sinut kuin eri maailmaan. 

Porvoonjoen varrelta löytyvät 1700-luvulla rakennetut punaiset ranta-aitat ovat tuttu nähtävyys ja nykyisin niistä löytyy pääasiassa kesäkahviloita. Historian nälkäisille löytyy Vanhan Kaupungin keskiöstä Porvoon Tuomiokirkko. Porvoon museossa pääset oppimaan lisää kaupungin historiasta. 

Vanha Porvoo pitää sisällään suloisia pikku putiikkeja, antiikkiliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, joten päivä vanhassakaupungissa kuluu kuin siivillä kaikkea ympäriltä löytyvää ihaillessa. Kohde on suosittu ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa, mutta myös itse porvoolaiset viihtyvät paljon Vanhassa Porvoossa tunnelmoimassa. Porvoon hienous onkin, että vaikka vuokra-asunto löytyisi nykyaikaisemmalta asuinalueelta, on lyhyen matkan päässä aivan toisenlainen historiallinen maailma, jota ei löydy taatusti muualta.

Kaupungissa leijailee myös erityinen saaristotunnelma. Jokiristeilyt ovat klassikko Porvoon kesässä, ja risteillessä pääsee nauttimaan Porvoon nähtävyyksistä helposti vedestä käsin. 

Kaksikielisenä kaupunkina Porvoossa pääsee puhumaan niin ruotsia kuin suomea, ja palvelua löytyy kummallakin kotikielellämme. Paikalliset vaihtavat luontevasti kielestä toiseen, joten täällä asuessa pääset myös harjoittamaan kielipäätä. 

Porvoosta löytyy erityisen paljon nähtävää ja valloittavaa kauneutta, joten ei ole ihme, että kaupunki on noussut erittäin suosituksi vuokra-asuntoa etsivien keskuudessa. 

Porvoo: 

   50 000 asukasta 

    Kaksikielinen

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Porvoo

Suolaketie 1

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1974

Kerrostalo, 30 asuntoa

Viertotie 12

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1971

Kerrostalo, 40 asuntoa

Peipontie 6-8

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1966

Kerrostalo, 102 asuntoa

Veräjätie 4

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1993

PKT, 20 asuntoa

Viertotie 4-8

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1972

Kerrostalo, 60 asuntoa

Veräjäpolku 3

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1991

Rivitalo, 14 asuntoa

Tornipolku 6

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1972

Kerrostalo, 35 asuntoa

Viertotie 14

Gammelbacka 06400 Porvoo

Valmistumisvuosi: 1972

Kerrostalo, 80 asuntoa

Saaristokaupunki hyvillä kulkuyhteyksillä  

Ei ole tuulesta temmattua sanoa, että Porvoossa on onnellista asua. Tähän vaikuttaa varmasti monet asiat, mutta erityisesti kaupungin monipuolisuus vaikuttaa positiivisesti asukkaiden viihtyvyyteen. Moni porvoolainen kysyttäessä luultavasti toteaisi, että miksi sitä asuisi jossain muualla kun Porvoossa on kaikkea? 

Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat nopean liikkumisen niin kaupungin sisällä, kuin muihin lähikaupunkeihin. Pyörällä pääsee kulkemaan lähes minne tahansa ja idylliset maisemat matkan varrella ovat vertaansa vailla. Lyhyet etäisyydet tekevät myös keskustassa kävelemisestä mieluisaa. 

Helsinkiin pääsee bussilla nopeasti ja moottoritietä pitkin omalla autolla alle tunnissa. Tämä on varsinkin työmatkalaisille hyvin helpottavaa, sillä lähikaupungeissa työskentely onnistuu hyvin, vaikka koti löytyisi idyllisestä Porvoosta. 

Kun haluat päästä merelle, legendaarinen Runebergin laivaristeily on mainio tapa risteillä Helsingin ja Porvoon väliä. Samalla näet upeaa Uudenmaan saaristoa josta löytyy pikkusaaria loputtomiin. 

Jos sinulta löytyy vene, kannattaa ehdottomasti vierailla Porvoon ulkoilusaarilla, kuten Mäntysaaressa tai Norrholmenissa, joissa voi myös halutessaan telttailla. Satamasta saat mukavasti napattua kahvit ja pullat matkaan venereissulle. 

Sikosaari on tuttu vapaa-ajanviettopaikka Porvoolaisille, josta löytyy upeita luontopolkuja ja lintutorni. Kun kaipaat luonnon läheisyyteen, paikan päälle pääset nopeasti pyörällä hurauttaen. 

Porvoo on erityisen ihana kotikaupunki niille, jotka arvostavat meren läheisyyttä ja saaristoelämän leppoisaa ilmapiiriä. 

Palvelut ja harrastaminen 

Porvoosta löytyy paljon niin kulttuurin ystäville kuin myös monipuoliseen harrastamiseen. 

Ravintolatarjontaa löytyy jokaisen makuun ja Porvoosta löytyy monen monta klassikkoravintolaa, joita jokaisen kaupunkilaisten täytyisi kokeilla. Italialaisen ruoan faneille löytyy useampi vaihtoehto Vanhan Kaupungin sydämestä löytyvistä ravintoloista. 

Kahviloita löytyy moneen makuun, erityisesti vanhan ajan tunnelman ystäville sopiva Helmi-kahvila on klassikko, erityisesti sisustuksen puolesta. Täällä kahvitellessa tuntuu kuin olisi päässyt pienelle aikamatkalle! 

Haikon Kartano on myös nähtävyytenä legendaarinen ja kartanon pihapiiri itsessään jo lumoava. Kartano onkin varsin oikeutetusti porvoolaisten ylpeyden aihe ja siellä vieraillessaan pääsee takuulla rentouttavaan ja ylelliseen tunnelmaan. 

Porvoo on tunnettu myös kulttuurin mekkana, sillä kaupungissa viihtyvät useat taiteilijat ja artistit. Jos itse haluat päästä taide- tai musiikkiharrastuksen pariin, kaupungista löytyy paljon erilaisia kursseja ja harrastuspiirejä. 

Porvoon kaupunki tukee vahvasti kulttuuri- ja harrastuspalveluita, joten tylsää kaupungissa ei varmasti tule. Tämä suloinen pikkukaupunki on sopiva niin nuoremmille kuin vanhemmillekin asukkaille. 

Liikunnan ystävien onneksi Porvoon vehreät maisemat ovat kuin tehty luonnossa harrastamiseen. Hyvin kunnossa pidetyt lenkkipolut ja pelikentät tarjoavat hyvät puitteet monenlaisten lajien harjoittamiseen. Lemmikkien kanssa ulkoilu ja vaikkapa agilityharrastus onnistuu Porvoon maastoissa hyvin, ja M2-Koteihin ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita. Laskettelu ja hiihtäminen onnistuu talvisin Kokonniemessä ja golfaajien iloksi Kulloo Golfista löytyy oivat viheriöt puttauksen treenaamiseen. 

Vuokra-asunnot Porvoo 

Vapaita vuokra-asuntoja löytyy monipuolisesti  ja hinnat eivät kohoa pilviin, jonka vuoksi asuminen Porvoossa on varsin mukavaa. Vuokrataso Porvoossa on kohtuullinen ja M2-Kodeilla emme kerää vuokristamme voittoa. 

 Laita hakemus pikimmiten sisään, jotta pääset mahdollisimman pian nauttimaan Porvoon uniikista tunnelmasta ja kauniista ympäristöstä. Meidän tavoitteemme on, että valikoimastamme löytyy sinulle sopiva vuokra-asunto, joka takaa Porvoossa viihtymisen. 

Joten älä aikaile, vaan täytä asuntohakemus nyt ja saatat olla nopeammin kuin uskotkaan kuluttamassa Porvoon mukulakatuja. 

Täytä asuntohakemus