Lahdenperänkatu 6

Rantaperkiö, 33900 Tampere

Tyyppi
1H+KT+ALK
Pinta-ala
38 m²
Vuokra
642.17 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
1.6.2022
Kerros:
6

Talossa on hissi.

Kohteen tiedot

Lahdenperänkatu 6 sijaitsee Rantaperkiön alueella. Vuonna 2008 valmistuneen kerrostalon asunnoissa on energiataloudellinen lämmön talteenotto, ovipuhelimet ja tilavat lasitetut parvekkeet. Läheltä löytyvät kauniit ulkoilumaastot Pyhäjärven rannan puistoalueella. Keskustaan on matkaa kolme kilometriä.

Asuntojen lattiat ovat laminaattia ja seinät maalatut. Asukkaiden käytössä ovat katutasossa sijaitsevat yhteiset saunatilat, kuivaushuone sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille sekä grillikota asukkaiden käyttöön. Jokaisella asunnolla on myös irtaimistovarasto. Talossa on hissi.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Lahdenperänkatu 6, Rantaperkiö, 33900 Tampere
Asuntojen lukumäärä
49
Energialuokka
B2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 56000 € group 68000 € groups 84000 € 4x person 94000 € 5x person 104000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Tampere