Sorkantie 12

Pyynpää, 26100 Rauma

59 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 1990
Kerros: 3 Talossa ei ole hissiä Vapautuu 01.10.2023
576 €/kk

Sorkantie 12

Pyynpää, 26100 Rauma

76,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1990
Kerros: 3 Talossa ei ole hissiä Vapautuu 1.11.2023
708 €/kk

Moni-ilmeinen Rauma

Koristeellisia puutaloja, meri, jokia ja järviä ja rikas historiallisten kohteiden tarjonta. Siinä muutamia makupaloja moni-ilmeisestä Raumasta. Pieni rannikkokaupunki Selkämeren itärannalla on vertaansa vailla. Rauman kerrotaan olevan Suomen neljänneksi vanhin kaupunki. Rauma tunnetaan laivateollisuudestaan. Telakan lopetettua satama-alueella toimintansa, on siihen rakentunut nykyisin raskasteollisuuden alue, Seaside Industy Park Rauma. Lisäksi Rauman satama on yksi maan vilkkaimmista satamista. Raumalla on myös paperi- ja selluteollisuutta.

Tiesitkö, että Rauman murre, tai Rauman kieli, kuten raumalaiset sitä nimittävät, on saanut vaikutteita ruotsin, englannin, mutta myös ranskan, venäjän ja viron kielistä?

Yksi Rauman tunnettuja asuinalueita on hyvin säilynyt vanha kaupunki puutaloineen. Idylliset katunäkymät, mutkittelevat ja kapeat kujat muistuttavat keskiaikaisesta historiasta. Viehättävien kortteleiden siimeksessä on lukuisia kahviloita terasseineen, putiikkeja ja erikoisliikkeitä. Rauman useissa museoissa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Rauman saaristo on osa Selkämeren kansallispuistoa. Sen monipuoliset ja luonnonkauniit noin 300 saarta sijaitsevat aivan kaupungin kupeessa. Saaristosta pääsee nauttimaan, vaikka ei omistaisi omaa venettä, sillä kesäisin saaristoon liikennöi vesibussit.

Raumalta on vajaan 50 kilometrin matka Poriin ja noin 100 kilometriä Turkuun.

Katso kaikki m2-Kotien heti vapaat ja vapautumassa olevat Vuokra-asunnot-osiosta.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Rauma

Sorkantie 12

Pyynpää 26100 Rauma

Valmistumisvuosi: 1990

Kerrostalo, 27 asuntoa