Vapaat vuokra-asunnot, Tuusula

Tuusulaan soveltuu hyvin sanonta ”Kaikki tiet vievät Tuusulaan”, sillä sen keskusta on eräänlainen liikenteen solmukohta. Tuusulasta on lyhyt matka Helsinkiin, johon kulkee busseja. Moottoritietä pitkin omalla autolla pääsee noin 30 minuutissa Helsingin keskustaan.

Korkintie 1

Hyrylä, 04320 Tuusula

77 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1993
Vapautumassa 1.8.2021
932 €/kk

Tuusula on luonnonläheinen liikenteen solmukohta

Tuusulassa asutaan pääasiassa pientaloissa tai harvaan rakennetuissa kerrostaloissa luonnonläheisesti, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tuusulan keskusta on Hyrylä, josta löytyvät isot marketit ja kaikki tärkeimmät palvelut. Varsinaista kaupunkimaista keskustaa Tuusulassa ei ole, mutta urbaania tunnelmaa pääsee nauttimaan läheisissä Keravan ja Järvenpään keskustoissa. Sen minkä Tuusula häviää kaupunkimaisuudessa, se voittaa luonnonläheisyydessä. Metsät ja järvet ovat täällä lähellä, joten Tuusula sopii varsinkin ulkoilmaihmisille. Tuusulanjärven rantatiellä on myös mahdollisuuksia nauttia upeista maisemista ja useita kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä.

Tuusulanjärven rantatieksi kutsuttu kaunis alue on vetänyt aina puoleensa luovan työn ammattilaisia. Siellä ovat syntyneet muun muassa monet Juhani Ahon, Pekka Halosen, Jean Sibeliuksen ja Aleksis Kiven tunnetuimmista teoksista, ja myös monet tämän päivän taiteilijat viihtyvät järven tuntumassa.

Minne muuttaisin Tuusulassa?

Vuokra-asunto Tuusulassa kannattaa valita alueelta, jossa perheen tarvitsemat palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä. Tuusulan sisällä bussiliikenne on vähäistä, joten oma auto on usein tarpeen. Jos työ- tai opiskelupaikka sijaitsee Tuusulassa tai lähialueilla, asunto kannattaa hankkia läheltä sitä tai bussilinjan tuntumasta.

Tuusulassa M2-Kotien vuokra-asunnot sijaitsevat rivi- tai kerrostalossa.

Alueellinen keskittymä vetää nuoria perheitä

Tuusulan sijainti on keskeinen muiden kaupunkien keskellä ja pääkaupungin tuntumassa. Se on kasvanut viimeisten vuosikymmenien aikana erityisesti lapsiperheiden ansiosta. Alueelle heitä vetää hyvä sijainti ja rauhallisuus.

Kaikki M2-Kotien talot

Tuusula

Korkintie 1

Hyrylä 04320 Tuusula

Valmistumisvuosi: 1993

Kerrostalo, 29 asuntoa

Naavankierto 6

Paijala 04300 Tuusula

Valmistumisvuosi: 2000

Rivitalo, 18 asuntoa