Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Ylöjärvellä eletään maaseudun rauhassa

Yläjärvi on maaseutumainen kaupunki, jolla ei ole varsinaista keskustaa. Pirkanmaalainen Ylöjärvi on vihreä kaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin väliluku kasvaa kohisten, kun Ylöjärvi vetää erityisesti nuoria perheitä asumaan. Yläjärvellä liikutaan tutkitusti pääsääntöisesti omalla autolla, pyörällä tai kävellen. Joukkoliikenteen käyttö on vähäisempää. Kaupunki on kuitenkin osa Tampereen joukkoliikennealuetta, ja kaupungilla on suunnitelmissa kehittää esimerkiksi raitioliikennettä.

M2-Kotien vuokra-asunnot Ylöjärvellä

M2-Kotien kerrostalo sijaitsee aivan Keijärven rannan tuntumassa vehreissä maisemissa. Vuokrakotimme Ylöjärvellä soveltuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Lemmikit ovat meille aina tervetulleita.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Ylöjärvi

Niemitie 7

Keijärvi 33480 Ylöjärvi

Valmistumisvuosi: 2008

Kerrostalo, 22 asuntoa

Eppu Normaalin kotikunta

Hittejä tehtaillut yhtye Eppu Normaali on lähtöisin Ylöjärveltä.

Kaupunki halusi muistaa vuosikymmeniä esiintynyttä bändiä kunnianosoituksella ja kaupungintalon aukiolla on nyt yhtyeestä kertova taiteilija Kimmo Schroderuksen suurikokoinen veistos. Se kuvaa yhtyeelle merkittäväksi muodostuneen ylöjärveläisen treenikämpän ja studion päätyseinää.

Kaupungissa on lukuisia kirkkoja ja muuta nähtävää. Myös Seitsemisen kansallispuisto sijaitsee osin Ylöjärvellä.