Päiväretki pandojen luo sai suuren suosion

Lähes 200 M2-Kotien asukasta osallistui Järvenpään aluetoimiston retkelle Ähtärin eläinpuistoon tutustumaan pandoihin ja muihin eläimiin. Reissu onnistui yli odotusten, bloggaa vuokrausneuvottelijamme Sanna Ahtiainen.

Ähtäri pandat M2-Kodit

M2-Kodit haluaa järjestää asukkailleen yhteisöllistä tekemistä, jotta saman naapuriston ihmiset voivat tehdä yhdessä kivoja juttuja ja tutustua samalla toisiinsa. Me M2-Kotien Järvenpään aluetoimistossa pistimme pystyyn retken Ähtärin eläinpuistoon yhdessä asukkaiden alueryhmän kanssa.

Retkelle osallistuneita lähes 200 asukastamme kiinnostivat erityisesti pandat Pyry ja Lumi, jotka muuttivat Kiinasta Suomeen tammikuussa. Mutta pandojen lisäksi myös muut eläimet saivat päivän aikana uusia ystäviä.

Reissu onnistui yli odotusten. Keräsin hieman kommentteja matkalle osallistuneilta asukkailtamme.

Ähtäri Eva ja Iiris - M2-Kodit

Eva  (kuvassa vasemmalla) ja Iiris asuvat M2-Kodeissa Hämeenlinnassa. Evan mielestä eläinpuistossa ehdottomasti kiinnostavin eläin oli susi. ”Susi on kiehtova ja vähän pelottava. Ekaa kertaa näin oikean suden.”

Iiriksen mielestä taas kivoimmat eläimet olivat kuuluisat pandat. ”Lumi nukkui hassusti ja Pyry söi bambuja. Pyry näytti söpöltä, kun sen masu näytti niin pehmeältä. Pandojen lisäksi karhut oli kivoja, ne venytteli hassusti”, Iiris kommentoi retken havaintojaan.

Ähtäri Anni ja Valma - M2-Kodit

Riihimäellä asuvat Anni (kuvassa vasemmalla) ja Valma pitivät molemmat retkipäivää tosi kivana. Anninkin lempparieläimiä olivat pandat. ”Pyry oli suosikki, koska Lumi vain nukkui. Pyry kuori paljon bambuja ja söi niitä”, Anni kertoi.

Valma taas tykkäsi lumileopardista ja ostikin matkamuistoksi lumileopardipehmolelun.  

Ähtäri eläkeläisporukka - M2-Kodit

Senioriporukka Markku, Eija, Helena, Senja, Tarja ja Pirkko Hyvinkäältä pitivät erityisesti siitä, että Ähtärin eläinpuistoa kiertäessä tuli tehtyä samalla kolmen kilometrin kävelylenkki. ”Päivä oli todella mukavaa vaihtelua arkeen”, seurue kiitteli.

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille omasta ja muiden järjestäjien puolesta tosi hienosta päivästä!

Lue lisää M2-Kotien asukastoiminnasta 

Pandojen elämää seurataan parhaillaan MTV-kanavan liveseurannassa.

Tags: ,

Mitä mieltä olit blogipostauksesta?