Hakuaika Pirkkalan uudiskohteeseen alkaa

Pirkkalan Loukonlahteen valmistuu keväällä uusia M2-Kotien vuokra-asuntoja. Hakuaika asuntoihin alkaa 10.1.

Pirkkalan Loukonlahteen osoitteeseen Läpikäytävänkuja 4 valmistuu huhtikuussa 48 uutta kotia. Kuusikerroksiseen taloon tulee moderneja, monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia vuokra-asuntoja yksiöistä kolmioihin. Kooltaan asunnot ovat 33–69 m2.

  • Yksiöiden vuokra alkaen 539,89 €/kk
  • Kaksioiden vuokra alkaen 588,97 €/kk
  • Kolmioiden vuokra alkaen 824,16 €/kk

Vuokraan sisältyy saunamaksu, pesutuvan käyttö ja 10 Mbit/s internetyhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk. Se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Kaikissa asunnoissa on vakiovarusteena astianpesukone. Lattiat ovat laminaattia. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niihin on varattu paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Asukkaiden yhteiseen käyttöön talosta löytyy saunatilat, pesutupa ja kuivaushuoneet sekä kerhotila. Lisäksi talossa on ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä polkupyöränpesupaikka.

Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityllä paikalla kiinteistön piha-alueella.

Sähkötolpalliset autopaikat sijaitsevat autohallissa ja piha-alueella. Paikkoja autohallissa on 21, joista neljä on sähköautopaikkoja. Pihan kuusi paikkaa ovat sähkötolpallisia paikkoja.

Hae vuokra-asuntoa Pirkkalasta 10.1. alkaen.

Pirkkalan uudiskohteen asunnon sisämallinnos.
Kuvaesimerkki asunnosta sisältä.

Millainen asuinalue Loukonlahti on?

Loukonlahti on viihtyisä, rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue hyvien palveluiden lähellä. Noin 1,5 kilometrin päässä Loukonlahdesta sijaitsee Partolan kauppakeskittymä, josta löydät kattavat kauppapalvelut Prismoineen ja Citymarketteineen.

Loukonlahden sijainti Pyhäjärven rannan lähistöllä tarjoaa kattavat luonto- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Kesäisin Loukonlahdessa nautitaan uimarannan riennoista, talvisin pääsee viilentymään avantoon. Läheltä löytyvät myös hyvät urheilukentät ja frisbeegolfkoreja.

Perheellisille alueelta löytyy yhtenäiskoulu, useampi päiväkoti sekä lasten leikkipuisto. Muita palveluita, joita alueelta löytyy ovat kirjasto, kuntosali ja matonpesupaikka.

Jatkuvat bussiyhteydet vievät niin Pirkkalan kuin Tampereen keskustaan, jonne on matkaa noin seitsemän kilometriä. Julkisten kulkuyhteyksien lisäksi liikut helposti omalla autolla tai polkupyörällä.

Loukonlahden alueen rakentaminen on alkanut 60-luvulla. Alueella on asutusta monipuolisesti kerrostaloista, rivi- ja omakotitaloihin. Ranta-alueelle on suunnitteilla uusi yleiskaava, jonka myötä asuntojen ja asukkaiden määrä tulee lähivuosina kasvamaan ja alueen liikuntapalveluiden tarjonta laajenee. Siihen asti pirkkalalaiset saavat nauttia alueella nykyisin sijaitsevasta avoimesta peltomaisemasta.

Pirkkala on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kunta Tampereen työssäkäyntialueella. Seuraavan kymmenen vuoden sisällä alueelle on suunnitteilla myös raitiovaunuyhteys.

Näin haet asuntoa

Tutustu Pirkkalan uusiin vuokra-asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat. Kyseessä on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö, joten asuntoihin on tulorajat.

Pirkkalan asuntojen maksimitulorajat:

  • 1 aikuinen 3540€
  • 2 aikuista 6020€
  • 1 aikuinen ja lapsi 4190€
  • 2 aikuista ja lapsi 6670€
  • 2 aikuista ja 2 lasta 7270€
  • 2 aikuista ja 3 lasta 7870€

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä. Oma tilanne kannattaa täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijat, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse tammi-helmikuun aikana. Alustavan arvion mukaan uusiin koteihin päästään muuttamaan huhtikuun alussa.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus 10.   ̶23.1.