Helsingin Oulunkylän uudiskohteen asukashaku alkaa  

Osoitteeseen Maaherrantie 30, Helsingin Oulunkylässä, valmistuu syksyllä 82 uutta M2-Kotien vuokra-asuntoa. Hakuaika asuntoihin alkaa kesäkuun alussa.

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja sopivat niin yksin asuvien, pariskuntien kuin perheidenkin tarpeisiin. Asukashaku käynnistyy 6.6.

  • Yksiöt ovat 32,5−34,5 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 618,30 €/kk.
  • Kaksiot ovat 45−49 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 739,36 €/kk.
  • Kolmiot ovat 56,5−67 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 855,02 €/kk.

Jokaisessa huoneistoissa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Talo on osa Viisaan liikkumisen korttelia. Ylimmästä kerroksesta löydät upean asukastilan, jossa järjestää talon yhteisiä tapahtumia tai vaikka lasten ja miksei aikuistenkin syntymäpäiväjuhlia. Irtainvarastot löytyvät talon sisääntulokerroksesta.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus!

Hakuaika on auki 6.6.−19.6.

Oulunkylässä asuminen on helppoa myös ilman autoa

Oulunkylä on hyvässä maineessa oleva asuinalue Helsingissä, josta on sekä kattavat liikenneyhteydet junalla Helsingin keskustaan ja Vantaalle päin. Poikittaislinja eli jokeribussi kuljettaa Oulunkylän läpi niin Itäkeskukseen kuin Espooseen. Oulunkylän keskustassa palvelee muun muassa lähikauppa ja kirjasto. Alueelta löytyvät hyvät päiväkodit ja koulut aina lukioon asti. Oulunkylä on tunnettu myös napolilaispizzoistaan, sieltä löytyy nimittäin yksi Suomen ensimmäisistä napolilaispizzerioista.

Urheilijoille Oulunkylä tarjoilee nurmikentät, jäähallin ja monia ulkoilumahdollisuuksia. Lähin uimahalli löytyy pyöräilymatkan päästä Pirkkolan puolelta. Luonnonvesistä lähin taas on kävelymatkan päässä oleva Pikkukosken uimaranta. Pyöräteitä pitkin pääsee Vantaanjoen viertä kesäisin esimerkiksi Tuomarinkylän ratsastustalleille ja Haltialan kotieläintilalle asti. Juoksijoille tarjolla on pururata.

Juuri palveluiden ja loistavan sijaintinsa vuoksi tämä talo on osa Viisaan liikkumisen korttelia, joka tarkoittaa sitä, että asuminen voi olla sujuvaa ja mutkatonta myös ilman autoa. Autopaikkoja kohteeseen tulee huomattavasti pienempi määrä kuin asuntoja, mutta bonuksena talon asukkaat saavat käytettäväkseen yhteiskäyttöauton.

Oulunkylä on jo nyt viihtyisä paikka asua. Nykyisten oulunkyläläisten toiveissa kuitenkin on luoda Oulunkylästä nykyistä yhteisöllisempi, viihtyisämpi ja vireämpi.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Tähän kohteeseen odotetaan runsaasti hakemuksia. Oma tilanne asunnon tarpeen kiireellisyyden ja olemassa olevan varallisuuden osalta kannattaa siis täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse kesä-heinäkuun aikana. Uusiin koteihin päästään muuttamaan lokakuun alussa.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus!

Hakuaika on auki 6.6.−19.6.