Asukashaku Lempäälän uudiskohteeseen alkaa

Lempäälä saa keväällä ensimmäisen M2-Kotien vuokratalonsa. Uudet kohtuuhintaiset vuokra-asunnot valmistuvat keskustan Myllykortteliin. Hakuaika asuntoihin alkaa 7.2.

Lempäälän ydinkeskustaan osoitteeseen Manttaalitie 10 haetaan pian uusia asukkaita. Kuusikerroksinen talo pitää sisällään 46 asuntoa, jotka sopivat niin yksinasuville, kaksin muuttaville kuin eri kokoisille perheille. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Kooltaan asunnot ovat 30,5–78 m2.

  • Yksiöiden vuokra alkaen 473,67 €/kk
  • Kaksioiden vuokra alkaen 548,12 €/kk
  • Kolmioiden vuokra alkaen 690,29 €/kk
  • Neljän huoneen asuntojen vuokra alkaen 873,84 €/kk

Vuokraan sisältyy 10 Mbit/s internetyhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Kaikkien asuntojen varustelutasoon kuuluu laminaattilattia, astianpesukone ja keraaminen liesi. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niihin on varattu paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet tai pihaterassi.

Asukkaiden yhteiseen käyttöön talosta löytyvät saunatilat, pesutupa ja kuivaushuoneet. Taloon tulee myös korttelitupa ja paja. Sisäpihalla on leikki- ja oleskelualueet sekä grillikatos. Erillinen ulkoiluvälinevarasto sijaitsee sisäpihalla.

Talo on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityllä paikalla kiinteistön piha-alueella.

Autopaikkoja on yhteensä 29, joista seitsemän sijaitsee pihakannen alla olevassa kylmässä pysäköintihallissa. Loput autopaikat löytyvät Lempon Parkin pysäköintihallista.

Hae vuokra-asuntoa Lempäälästä 7.2. alkaen.

 

M2-Kotien Lempäälän uudiskohteen sisämallinnos
Lempäälään valmistuu valoisia asuntoja hyvälle sijainnille.

Viihtyisää asumista Lempäälän ytimessä

Myllykorttelissa, johon uudet asunnot valmistuvat, on aikoinaan sijainnut mylly, josta paikan nimi juontaa juurensa. Nykyään Manttaalitien varrella sijaitsee Myllykorttelin asuintalojen lisäksi Lempäälä-talo, josta löytyvät muun muassa kunnan pääkirjasto, maksuton perhetupa eli kohtaamispaikka lempääläisille lapsiperheille, hyvinvointikioski, paikallisten yrittäjien ideakeskus sekä koko perheelle sopiva lounasravintola. Keskeinen sijainti Lempäälän ydinkeskustassa tarjoaa palveluita moneen tarpeeseen.

Kulkuyhteydet ovat hyvät liikuit sitten kävellen, pyörillä tai raiteita pitkin. Rautatieasema sijaitsee aivan vieressä. Juna kulkee Tampereen keskustan palveluiden ääreen 10 minuutissa, autolla matka kestää 25 minuuttia. Bussipysäkki on nurkan takana ja kuljettaa niin Lempäälän sisällä, Tampereen suuntaan kuin Valkeakoskellekin. Myös Turkuun pääsee bussilla kätevästi.

Jos haluaa lähteä isommin kaupoille, on Ideaparkin suuri ja kattava kauppakeskittymä 10 minuutin ajomatkan päässä omalla autolla ja 20 minuutin päässä julkisilla yhteyksillä.

Kauppojen ja kulkuyhteyksien lisäksi kävelyetäisyyden päässä on upea Lempoisten uimalan uimaranta, joka palvelee ympäri vuoden. Kesällä rannalla pelataan beach volleyta. Aivan rannan tuntumasta löytyy myös jalkapallokenttä.

Näin haet asuntoa

Tutustu Lempäälään uusiin vuokra-asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys ja hakijatalouden varallisuus huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat. Asuntoihin on varallisuusrajat.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä. Oma tilanne kannattaa täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijat, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse helmi-maaliskuun aikana. Alustavan arvion mukaan uusiin koteihin päästään muuttamaan toukokuun alussa.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Asuntokohtaiset tiedot julkaistaan hakuajan alkaessa.

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus 7.   ̶20.2.