M2-Kodeissa asuu tyytyväisiä asukkaita

”Olemme erittäin iloisia saamastamme hyvästä palautteesta. Tämä osoittaa, että olemme onnistuneet palvelemaan asukkaitamme hyvin. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille”, asiakkuusjohtaja Eeva Tammisalo sanoo.

Kriittisemmin asukkaat arvioivat asuntoon ja asuintaloon liittyviä palveluita, kuten huollon toimintaa.

“M2-Kotien huoltoyhtiöiden toimintaan on viime aikoina kiinnitetty huomiota. Kiinteistöhuollon laatua on parannettu muun muassa uusien yhteistyökumppaneiden kanssa”, kiinteistöjohtaja Juha Niskanen kertoo.

”Meille on tärkeää pitää asunnoistamme ja asukkaistamme huolta. Kunnostamme jatkuvasti kiinteistöjämme mittavilla Koti kuntoon -korjauksilla, jossa asunnoista tulee käytännössä uudenveroisia”, Niskanen jatkaa.

ARA-vuokranantajien yhteinen asukastyytyväisyystutkimus tehtiin nyt ensimmäistä kertaa. M2-Kodit kysyi noin 3 500 asukkaaltaan mielipiteitä asumisestaan. Tutkimus tehtiin yhdessä 15 muun KOVA ry:n jäsenyhtiön kanssa, lähes 20 000 ARA-vuokra-asukkaalle helmikuussa 2019.

Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät – KOVA ry on yleishyödyllisten ja omakustannusperusteella toimivien vuokrataloyhteisöjen johtava valtakunnallinen edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö. KOVAlla on 47 jäsenyhteisöä. Tutkimuksen toteutti KTI Kiinteistötieto oy. M2-Kotien asukkaiden vastausprosentti oli 25.

”Tällainen laajempi, ARA-vuokra-asukkaiden tyytyväisyystutkimus antaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme. Saamme samalla arvokasta vertailutietoa muihin vuokrataloyhtiöihin nähden. Asukkaiden antama palaute on meille tärkeä työkalu toimintamme ja palveluidemme kehittämisessä”, Eeva Tammisalo sanoo.