M2-Kodit rakennuttaa uusia vuokrakoteja Nokialle

Rakennutamme uusia vuokrakoteja Nokian keskustaan! Kahdeksankerroksisen vuokratalon rakentaminen alkaa tässä kuussa. Sen arvioidaan valmistuvan alkusyksyllä 2021.

M2-Kotien tavoite on tarjota laadukkaita vuokrakoteja kasvukeskuksista. Nokia on kasvava kaupunki, jonka hyvät yhteydet ja Tampereen läheisyys houkuttelevat kaupunkiin uusia asukkaita.

Osoitteeseen Kauppakatu 5 valmistuva M2-Kotien kerrostalo tarjoaa kohtuuhintaista vuokra-asumista Nokian ydinkeskustassa. Kohde sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella kaupungin ytimessä. Talon keskeisen sijainnin vuoksi myös kaikki kaupungin keskustan palvelut ovat helposti saatavilla.

”Erinomaisen sijaintinsa ja kohtuuhintaisen vuokratason ansiosta asunnot soveltuvat monen eri-ikäisen asukkaan tarpeisiin”, projektipäällikkö Riku Lehtiö M2-Kodeilta sanoo.

M2-Kotien tulevat asunnot Nokialla ovat kooltaan yksiöitä (32 asuntoa), kaksioita (37 asuntoa) ja kolmioita (15 asuntoa). Talon yhteyteen rakennetaan myös pysäköintihalli. Uudisrakennuksen tieltä tontilta puretaan vanha liikerakennus.

M2-Kodeilla on entuudestaan Nokialla vuokratalo Viholan alueella Pyhäjärven rannalla. Se valmistui vuonna 2018.

Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy ja pääurakoitsijana toimii VRP Länsi-Suomi Oy.