Kehittyvä Martinlaakso tarjoaa hyvät yhteydet ja palvelut

Kivenheiton päässä Martinlaakson juna-asemasta ja uudesta ostoskeskuksesta on valmistumassa uusia M2-Koteja. Osoitteessa Laajaniitynkuja 5 on käynnissä M2-Kotien täydennysrakentamishanke.

Yksi nelikerroksinen elinkaarensa päässä ollut 1970-luvun kerrostalo sai väistyä. Sen tilalle valmistuu kolme uutta M2-Kotien taloa. Kahdeksankerroksisiin taloihin tulee yhteensä 119 ARA-vuokra-asuntoa.

Ensimmäinen talo valmistuu alkusyksystä, loput kaksi arviolta maaliskuussa 2019. Autot sujahtavat jo nyt uuteen parkkihalliin.

Kahdeksannesta kerroksesta näkyy jopa Pasilaan saakka.

Martinlaakso kehittyy vauhdilla

Laajaniitynkujan ensimmäisen vaiheen harjannostajaisissa vieraillut aluearkkitehti Timo Kallaluoto Länsi-Vantaan asemakaavayksiköstä kuvailee Martinlaakson kehittyvän nyt vauhdilla.

”Martinlaakso on aivan eri kaupunginosa kuin vielä vähän aikaa sitten”, hän sanoo. Sama tapahtuu koko Vantaalla, jonne tehdään parhaillaan uutta asemakaavaa.

Vuoteen 2050 mennessä Vantaalle odotetaan 100 000 uutta asukasta, joka puolitoistakertaistaa koko kaupungin asukasmäärän.

Aluearkkitehti Timo Kallaluoto Länsi-Vantaan asemakaavayksiköstä.

”Ihmiset hakevat kaupungeista parempaa elämää, ja me tarjoamme sen täältä hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien varrelta”, hän kertoo. Martinlaakso sijaitsee Vantaata kehystävän kehäradan varrella.

”Kehärata yhdistää 200 000 työpaikkaa ja asuntoa. Työpaikkojen omavaraisuusaste Vantaalla on jo reilusti yli 100 prosenttia”, Kallaluoto sanoo.

Uusia Laajaniitynkujan M2-Koteja haetaan kesällä. Seuraa ilmoitteluamme.

Tutustu jo nyt muihin M2-Koteihin Vantaalla.